Παπανικολάου – Αβραμόπουλος – Παράδειγμα προσφοράς και υπευθυνότητας στον Δήμο Μετεώρων

0 1.191

Ένα πολύ καλό παράδειγμα το οποίο θα πρέπει να μιμηθούν και οι υπόλοιποι που ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα με τον Δήμο Μετεώρων, δόθηκε από τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Παπανικολάου, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Λευτέρη Αβραμόπουλο ( δυο πρώτοι σε ψήφους των συνδυασμών Αλέκου – Σινάνη ) και του προέδρου Οξύνειας κ. Δημ. Τσιλίκη σε θέμα που προέκυψε στην Οξύνεια και αναλύει με σχετική αναφορά ο κ. Αβραμόπουλος στο προφιλ του στο facebook γράφοντας σχετικά:

Αισθάνομαι την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας, με όλους τους φίλους μου, μια ιστορία που εκτυλίχθηκε πριν λίγες μέρες στην Καλαμπάκα και η οποία αποδεικνύει πως όταν όλοι αφήνουμε τις διαφορές μας στην άκρη και συνεργαζόμαστε… πετυχαίνουμε.

Βρισκόμουν στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας όταν μια κυρία η οποία περίμενε τη σειρά της να εμβολιαστεί με πλησίασε, γνωρίζοντας προφανώς την ιδιότητά μου ως δημοτικού συμβούλου του Δήμου Μετεώρων και αφού μου συστήθηκε μου ζήτησε αν μπορώ να κάνω και εγώ μια κρούση για να καθαριστεί το εγκαταλελειμμένο κτίριο του ΟΤΕ στην Οξύνεια Καλαμπάκα, που πνίγεται από χόρτα, δέντρα και σκουπίδια.

Έτερος συνδημότης μας που βρίσκονταν δίπλα και ο οποίος ασχολείται χρόνια με τα κοινά της περιοχής μας, ακούγοντας τη συζήτησή μας έφτασε στα όρια του χλευασμού, αμφισβητώντας ότι θα ικανοποιηθεί ποτέ το αίτημα της κυρίας.
Κι όμως… Πλανήθηκε !!! Επικοινώνησα αμέσως με τον πρόεδρο της Κοινότητας Οξύνειας κ. Τσιλίκη και τον Αντιδήμαρχο κ. Παπανικολάου. Το κτίριο καθαρίστηκε και αποδόθηκε ξανά στους κατοίκους του χωριού και αναδεικνύεται πλέον ως ένα σημείο αναφοράς αυτού.

Αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι όταν μπαίνουν στην άκρη μικροκομματικές και παραταξιακές διαφορές… όλα γίνονται. Αυτό περιμένει ο κόσμος από εμάς, αυτό ζητά και γι’ αυτό δεσμεύομαι και εγώ προσωπικά να συνεχίσω να εργάζομαι. Χωρίς αγκυλώσεις, χωρίς αποκλεισμούς.

Μόνο με πολλή δουλειά…

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr