Ανακοίνωση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Τρικάλων για την Εξυπηρέτηση Ασφαλισμένων και προμηθευτών

0 628

Αναφορικά με την προσέλευση και εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων για την κατάθεση ατομικών αιτημάτων στο πρωτόκολλο της  Περιφερειακής Διεύθυνσης του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Ν. Τρικάλων και σύμφωνα με την αρ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/129/18771/13-10-2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών «Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού», και καθότι ο νομός μας βρίσκεται στο «υψηλό» επιδημιολογικό επίπεδο προληπτικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται με προτεραιότητα σε επείγουσες περιπτώσεις και μόνον κατόπιν ραντεβού.

Η κατάθεση συνταγών από τους φαρμακοποιούς θα γίνεται σύμφωνα με την αλφαβητική κατάσταση κατόπιν συνεννόησης με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Τρικάλων.

Λοιποί ( πάροχοι ,  προμηθευτές,  κ.λ.π. – εκτός πρωτοκόλλου ) κατόπιν συνεννόησης με το αρμόδιο υπάλληλο .

Πάροχοι – προμηθευτές για μαζική κατάθεση αιτημάτων κατόπιν εξουσιοδοτήσεων των ασφ/νων  μέσω της  πλατφόρμας του https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/upeuthune-delose-kai-exousiodotese εκτός ωραρίου συναλλαγών χωρίς ραντεβού και από ώρα  13:00  έως 15:00 .

Υπενθυμίζουμε ότι οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν τα ερωτήματά τους  μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας  pedi49@eopyy.gov.gr

Για  ραντεβού στο τηλ. επικοινωνίας: 2431077141 

Η πιστή τήρηση της ανωτέρω οδηγίας  θα εφαρμοστεί από την Δευτέρα 19/10/2020  και για όσο διάστημα  θα παραμένουμε στο «υψηλό» επιδημιολογικό επίπεδο .

Δημάκης Αντ. Βασίλειος

Προϊστάμενος Διεύθυνσης ΠΕ.ΔΙ. Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Ν. Τρικάλων

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr