Μια διαφορετική βάπτιση…

0 4.346

«Πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τα έθνη….»

Η χαρά περισσεύει, τα χαμόγελα ζωγραφίζουν το πρόσωπο, το φως αγκαλιάζει μια εξαμελή οικογένεια προσφύγων. Διώχτηκαν, ταλαιπωρήθηκαν, κινδύνευσε η ζωή τους . Όμως τα κατάφεραν και ήρθαν στη νέα τους πατρίδα όπως λένε στην Ελλάδα. Η παλιά τους πατρίδα τους απειλούσε ωμά, γιατί είχαν γνώμη, πίστευαν στην ελευθερία, την ισότητα και την αγάπη. Αλήθειες που βρήκαν εδώ γνώρισαν και βιώνουν πλέον, μέσα από την Ορθόδοξη πίστη μας!

Κι έφτασε η στιγμή που ποθούσαν εδώ και αρκετό καιρό. Σε Ιερό Ναό της περιοχής μας, τελέστηκε το μυστήριο της βάφτισης για την προσφυγική οικογένεια. Οι δύο γονείς και τα τέσσερα παιδιά τους εισήλθαν στο Ορθόδοξο ποίμνιο. Ο Εφραίμ, η Μαρία, ο Λουκάς, η Βασιλική, η Νεκταρία και ο Ιωσήφ, βαπτίστηκαν στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.

Στην πορεία τους συμπαραστάτες και βοηθοί οι ανάδοχοι Δημήτρης και Κατερίνα Νούλα, η Φωτεινή Νούλα, η Φένια Φίλιου, η Φρίντα Τάκου και η Κατερίνα Καίκη! Βέβαια ακάματοι οδηγοί στην[πορεία προς τη Βάφτιση οι ιερείς π. Αδάμ, π. Ιωάννης και π. Δημήτριος. Ήταν και θα είναι αρωγοί σε κάθε στιγμή των νεοφώτιστων φίλων μας.

Ευχή μας οι νεοφώτιστοι να βιώνουν μια εν Χριστώ ζωή!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr