Καλαμπάκα – Εκδρομή του opelclub.gr

Όπως είχαμε αναφέρει πριν λίγο καιρό, το opelclub.gr θα πραγματοποιούσε εκδρομή – συνάντηση στην πόλη μας. Έτσι και έγινε, και ιδιοκτήτες – μέλη του opelclub.gr από όλη την Ελλάδα, βρέθηκαν στην Καλαμπάκα και πέρασαν –  κατά τα λεγόμενά τους – ένα όμορφο τριήμερο.

0 408

Όπως είχαμε αναφέρει πριν λίγο καιρό, το opelclub.gr θα πραγματοποιούσε εκδρομή – συνάντηση στην πόλη μας. Έτσι και έγινε, και ιδιοκτήτες – μέλη του opelclub.gr από όλη την Ελλάδα, βρέθηκαν στην Καλαμπάκα και πέρασαν –  κατά τα λεγόμενά τους – ένα όμορφο τριήμερο. Όπως είχαμε αναφέρει πριν λίγο καιρό, το opelclub.gr θα πραγματοποιούσε εκδρομή – συνάντηση στην πόλη μας. Έτσι και έγινε, και ιδιοκτήτες – μέλη του opelclub.gr από όλη την Ελλάδα, βρέθηκαν στην Καλαμπάκα και πέρασαν –  κατά τα λεγόμενά τους – ένα όμορφο τριήμερο.

Μέλη του Opelclub.gr από όλη την Ελλάδα είδαν από κοντά τις ομορφιές του τόπου μας και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εξόρμηση που πιστεύουμε να είναι και πάλι στον τόπο μας.

Την Κυριακή το πρωί και εκείνοι στάθμευσαν τα αυτοκίνητά τους σε τμήμα της οδού Τρικάλων κατόπιν επικοινωνίας με τον κ. Αλμπάνη, και ήπιαν το καφεδάκι τους καταστήματα της Καλαμπάκας.

Το μεσημέρι γευμάτισαν σε ταβέρνα της περιοχής και αναχώρησαν για τους τόπους τους….

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr