Υποδοχή Αγίου Φωτός στη Διάβα

0 1.455

Χριστός Ανέστη! Με χαρά υποδεχθήκαμε το Άγιο Φως πριν από λίγες ημέρες στην Ιερά Μητρόπολή μας. Αποτελεί ευλογία για την ανθρώπινη ύπαρξη να γίνεται κοινωνός των ενεργειών του Θεού. Και το Άγιο Φως αποτελεί μία από αυτές, καθώς πηγάζει από την αγάπη που είναι ο Θεός.

Το απόγευμα της Πέμπτης 30/04/2020, λάβαμε την ευλογία να υποδεχθούμε το Άγιο Φως στη Διάβα. Ευχαριστούμε θερμά τους εφημερίους του Ιερού Ναού Οσίων Μετεωριτών Καλαμπάκας, Πρωτοπρεσβυτέρους π. Δημήτριο Σπυρόπουλο και π. Ιωάννη Ζώτο, για την καλοσύνη τους να μας δώσουν το Άγιο Φως και να το μεταφέρουμε στη Διάβα.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Μετεώρων κ. Θοδωρή Αλέκο, τον Πρόεδρο της Διάβας κ. Φώτη Αλέκο και την Πρόεδρο του Μ.Ε.Ε.Σ. Διάβας κα. Ευθυμία Τσιαντή για την παρουσία τους στην υποδοχή του Αγίου Φωτός. Ευχόμαστε ο Θεός να δίνει ευλογίες στους ίδιους και στις οικογένειές τους.

Πρώτα ο Θεός, από τη Δευτέρα 4 Μαΐου, ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου θα παραμένει ανοιχτός για προσευχή κατά μόνας. Επίσης, οι πιστοί θα μπορούν να λαμβάνουν το Άγιο Φως και να το φυλάσσουν σπίτι τους, αλλά και να το μεταφέρουν σε ανήμπορους ανθρώπους. Το πρόγραμμα κατά το οποίο ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοιχτός σε καθημερινή βάση θα ανακοινωθεί προσεχώς στα τοπικά διαδικτυακά, ραδιοφωνικά Μ.Μ.Ε. αλλά και στον τοπικό έντυπο Τύπο. Η προσέλευση θα γίνει με βάση τις οδηγίες που θα μας δώσει η Ιερά Μητρόπολη Σταγών & Μετεώρων και ο Σεβασμιώτατος μας κ.κ. Θεόκλητος, ώστε να γίνονται όλα με ασφάλεια και σεβασμό στα πρόσωπα των συνανθρώπων μας.

 

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr