Το Βραβείο Καλύτερης Οργάνωσης και Λειτουργίας Καταστήματος Mikel πήρε το κατάστημα της Καλαμπάκας

0 2.557

Η επιλογή να φέρεις ένα μεγάλο brand, όπως το «Mikel», σε μία πόλη σαν την Καλαμπάκα, αποτελεί ένα επιχειρηματικό ρίσκο, καθώς η επιτυχία δεν θεωρείται εκ προοιμίου δεδομένη, βασιζόμενη αποκλειστικά και μόνο στη φήμη του.

Χρειάζονται σωστοί συνεργάτες, εξειδικευμένο προσωπικό, άτομα που θα έρχονται σε επαφή καθημερινά με εκατοντάδες πελάτες με έναν και μόνο σκοπό: να προσφέρουν άψογες υπηρεσίες, με συνέπεια και σταθερότητα στην ποιότητα.

Το Mikel Καλαμπάκας κατάφερε το σκοπό του από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του και 2,5 χρόνια μετά έρχεται και η επιβεβαίωση μέσω της σημερινής βράβευσης.

Συγκεκριμένα ο ίδιος ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας βρέθηκε σήμερα στο Mikel Καλαμπάκας για να παραδώσει στους ιθύνοντες, το «

» στον τομέα της βορειοδυτικής Ελλάδας.

Παράλληλα η διεύθυνση της εταιρείας προχώρησε και μια ευγενική και συμβολική πράξη επιβράβευσης του προσωπικού προσφέροντας σε κάθε εργαζόμενο από μία δωροεπιταγή.

Αν μη τι άλλο η σημερινή βράβευση αποτελεί και μία ηθική επιβράβευση για τους ιδιοκτήτες της, το Χρήστο Φαμίση και την οικογένειά του, που επιμένουν να δραστηριοποιούνται στην Καλαμπάκα προσφέροντας ταυτόχρονα και νέες θέσεις εργασίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr