Χρήστος Χατζηλιάδης – Προπονητής του Ηρακλή Λάρισας και πρώην παίκτης του Α.Σ Μετέωρα

0 1.160

Ο προπονητής του Ηρακλή Λάρισας, Χρήστος Χατζηλιάδης είχε αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα των Μετεώρων την αγωνιστική περίοδο 2006-07 σε μία δύσκολη χρονιά καθώς η Καλαμπακιώτικη ομάδα προερχόταν από τον υποβιβασμό της από την Δ’ Εθνική. Μια χρονιά όμως αξέχαστη για όσους την έζησαν.

Για το παιχνίδι της Κυριακής μίλησε σχετικά στο sportskalampaka.gr

Η πρώτη ερώτηση αφορούσε καθαρά το χθεσινό παιγνίδι και για το πως εξελίχθηκε: Ο Χρήστος Χατζηλιάδης απάντησε: «Κατ’ αρχήν ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιγνίδι. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο και κοίταξαν να εκμεταλλευτούν τις αρετές τους. Η δική μου ομάδα μπήκε πιο καλά στο παιγνίδι, είχαμε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, σημειώσαμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε να πετυχαίναμε και δεύτερο.

Τα Μετέωρα όμως μπήκαν πολύ καλά στο δεύτερο μέρος, έπαιξαν πολύ σωστά, πίεσαν στο κέντρο και κατάφεραν  να ισοφαρίσουν μ’ ένα γκολ από φάουλ. Μάλιστα κατάφεραν να διαχειριστούν σωστά την αποβολή τους και προηγήθηκαν σ’ ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα. Εμείς καταφέραμε να βρούμε το ψυχικό σθένος που χρειάζονταν, κάναμε και κάποιες αλλαγές και πιστέψαμε τουλάχιστον στην ισοφάριση πράγμα που καταφέραμε. Και στο τέλος μπορέσαμε να επιτεθούμε από την αριστερή πλευρά και σημειώσαμε και τρίτο τέρμα παίρνοντας έτσι ένα παιγνίδι το οποίο ίσως και να έμοιαζε χαμένο όπως εξελίχθηκε. Το ματς ήταν  αντάξιο του ήθους των δύο ομάδων, το κλίμα ανάμεσά μας ήταν καλό τόσο πριν τον αγώνα όσο και κατά τη διάρκειά του όπου ανάμεσα στους πάγκους δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό, όσο και στο τέλος του αγώνα. Χάρηκα που είχε αρκετό κόσμο κι αυτός ο κόσμος είχε την ευκαιρία να δει ένα σπάνιο παιγνίδι».

Διαβάστε τη συνέχεια στο sportskalampaka.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr