Α.Σ Μετέωρα – Βρέθηκε άκρη και συνεχίζει με νέα Διοίκηση

Φαίνεται πως τα παλιά μέλη της Διοίκησης δεν θα άφηναν στην τύχη του την ιστορική ομάδα και τον ΑΣ Μετέωρα, γενικά, μετά την παραίτηση του Γιάννη Μπουτίνα.

0 367

Φαίνεται πως τα παλιά μέλη της Διοίκησης δεν θα άφηναν στην τύχη του την ιστορική ομάδα και τον ΑΣ Μετέωρα, γενικά, μετά την παραίτηση του Γιάννη Μπουτίνα.

Φαίνεται πως τα παλιά μέλη της Διοίκησης δεν θα άφηναν στην τύχη του την ιστορική ομάδα και τον ΑΣ Μετέωρα, γενικά, μετά την παραίτηση του Γιάννη Μπουτίνα. Στην Γενική Συνέλευση της Τρίτης τα παλιά μέλη του Δ.Σ που συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης έδωσαν το δικό τους στίγμα και μέσα από ένα υπόμνημα ανακοίνωσαν τα σχέδια τους για την νέα αγωνιστική περίοδο 2011 – 2012.

 

Όπως όλα δείχνουν πρόεδρος της ομάδας θα αναλάβει ο κ. Σπύρος Μπαούτης, Γενικός Αρχηγός στην προηγούμενη Διοίκηση.

Το κείμενο που αναγνώσθηκε αναφέρει τα εξής:

ΥΠΟΜΝΗΜΑ

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ,14/06/11

Στην πρώτη ΓΣ δηλώσαμε ότι δεν θα αφήσουμε σε καμιά περίπτωση τον ιστορικό σύλλογο να κυλήσει σε διορισμένη διοίκηση. Μετά από τόσες αλλεπάλληλες κινήσεις για να βρεθεί ένα νέο σχήμα διοίκησης και μετά από τις τόσο άκαρπες συναντήσεις σε έκτακτες Γ.Σ αποφασίσαμε να σμίξουμε όλοι σαν μια γροθιά, να υπερκεράσουμε την κάθε κούραση και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας για μια ακόμη χρονιά. Όλες αυτές τις μέρες φάνηκε μια αρκετά μεγάλη αδιαφορία από πολλούς που νομίζαμε πως αγαπούν το σύλλογο και από πολλούς που ήθελαν να ασχοληθούν με τα διοικητικά του συλλόγου.

Ο ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ δεν μπορεί να περιμένει. Ο ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ δεν μπορεί να ταλανίζεται σε μικροσυμφέροντα και σε αντιπαλότητες. Ο ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ έχει ανάγκη τον καθένα από όλους μας και πρέπει όλοι παλιά και νέα μέλη να δείξουμε την αγάπη μας σ αυτό το ιστορικό σωματείο έμπρακτα τώρα πια.

Τη νέα χρονιά η διοίκηση θα πορευθεί με γνώμονα το καλό του συλλόγου, την ανάδειξη ταλέντων και ν αφήσει μια καλή ανάμνηση σε όλους τους φιλάθλους.

Στόχοι της Διοίκησης για την χρονιά 2011-2012

  1. Αναδιάρθρωση και ανασύσταση των τμημάτων υποδομής
  2. Καλό ποδόσφαιρο από την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου  και πολλές ευκαιρίες σε ελπιδοφόρα παιδιά του συλλόγου
  3. Παραμονή της γυναικείας ομάδας στη Β΄ Εθνική κατηγορία
  4. Ανάδειξη των ταλέντων του συλλόγου και ανεύρεση νέων ταλέντων από την ευρύτερη περιοχή .
  5. Διατήρηση της Β΄ ομάδας και στελέχωση της με παιδιά που αποφοιτούν από τα τμήματα υποδομής .
  6. Διατήρηση της ομπρέλας του ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ με όλα τα τμήματα κάτω από αυτήν .

Στις επόμενες ημέρες θα συνταχθούμε σε σώμα αναμένοντας βέβαια και όποια νέα μέλη επιθυμούν να έρθουν σ αυτο το νέο σχήμα

Τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης

 

as_meteora3_IMG_9466

as_meteora3_IMG_9468

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr