Χριστουγεννιάτικη Αγορά – Υπάρχει ενδιαφέρον απο επιχειρηματίες – Κλειστή η κεντρική οδός Δεληγιάννη για παιχνιδια…!!

0 1.758

Για την Χριστουγεννιάτικη Αγορά που θέλει να δημιουργήσει ο Δήμος Μετεώρων έδωσε εξηγήσεις ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Θώμος καθώς ήρθε και ως θέμα στην συνεδρίαση.

Ο κ. Θώμος αναφέρθηκε στην διαδικασία λειτουργίας με τους δημοτικούς συμβούλους να ζητούν να μάθουν σχετικά με τα οικονομικά της αγοράς… και συγκεκριμένα με την κατασκευή των ξύλινων σπιτιών!

Υπάρχει ενδιαφέρον από 20 επιχειρήσεις για τα σπιτάκια ειπε ο κ. Θώμος και ζήτησε από όλους να στηρίξουν το εγχείρημα, κάτι που ζήτησε και ο Δήμαρχος κ. Αλεκος.

Εκείνο που προβλημάτισε ήταν και το κλείσιμο τμήματος της οδού Δεληγιάννη, Κεντρική παράλληλη οδός της Τρικάλων με παρκινγκ οχημάτων διπλα, όπου θα τοποθετηθούν παιχνίδια για παιδιά στα πλαίσια της Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας!

Ο κ. Παπαμιχαηλ ψήφισε κατά διαφωνώντας με την οικονομική διαδικασία του εγχειρήματος και για την απουσία εισήγησης του Εμπορικού Συλλόγου.

Στο θέμα ψήφισαν υπέρ οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας, παρών οι σύμβουλοι του κ. Σινάνη και κατά οι 5 σύμβουλοι του κ. Παπαμιχαήλ. Λευκό ο κ. Χατζιάρας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr