Νέο Δελτίο Τύπου του συνδυασμού «Νεο Ξεκίνημα – Ανεξάρτητος Δήμος» του υποψηφίου Δημάρχου Θοδωρή Αλέκου

0 983

Η νέα παρέμβαση προκύπτει απ’ το γεγονός  ότι τέθηκαν κατά την διάρκεια της ίδιας συνέντευξης σήμερα στο Ράδιο Σταγών – εκ παραδρομής, δεν αναφέρθηκε ο χώρος της συνέντευξης στο προηγούμενο δελτίο τύπου και ζητούμε συγγνώμην γιαυτό –  κάποια θέματα με την μορφή τοποθετήσεων τα οποία κατά την αντίληψή μας χρήζουν διευκρινιστικών απαντήσεων.

1. Τονίσθηκε από το Ράδιο Σταγών ότι ο συνδυασμός του κ. Αλέκου θέλει τον χώρο του Ξενία ως χώρο πολιτισμού.

Απαντούμε προς αποφυγήν παρανόησης ότι ο συνδυασμός του κ. Σινάνη το είχε προτάξει στο προεκλογικό του πρόγραμμα στην ίδια θεματική ενότητα ως χώρο πολιτισμού και τελικά δεν έγινε τίποτα. Την δική μας θέση θα την ανακοινώσουμε στο δικό μας πρόγραμμα οσονούπω.

2. Ειπώθηκε από τον κ.Ράντο: Το στάδιο Καλ/κας , με την τοποθέτηση του χλοοτάπητα είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Προφανώς θέλω να πιστεύω ότι εννοούσε τηρουμένων των αναλογιών διότι άλλως τι έχουνε να πούνε:α)Για τους πεσμένους σοβάδες κατά μήκος όλης της κερκίδας; β) Τους μαυρισμένους από την υγρασία τοίχους που αναδεικνύουν μια άθλια εικόνα; δ) Την ξεχαρβαλωμένη περίφραξη, όπου εξέχουν σκουριασμένα σύρματα, επικίνδυνα για τη δημόσια ασφάλεια; ε) Τα σπασμένα τσιμεντόλιθα κατά μήκος της εξωτερικής περίφραξης; Στ) Τον όγκο σκουπιδιών που έχει δημιουργηθεί δίπλα από τον ΣΚΑΜ, στο χώρο άθλησης των νέων με τα skates, ο οποίος κυριολεκτικά έχει αφεθεί στην τύχη του; Προφανώς κι εδώ ο αγαπητός αντιδήμαρχος εννοούσε τηρουμένων των αναλογιών !

Βεβαίως στο σημείο αυτό θα ήταν άδικο να μην εξάρω την φιλότιμη και συγκινητική προσπάθεια που καταβάλει ο υπάλληλος σταδίου κ. Αντωνίου,αφημένος πολλές φορές εντελώς αβοήθητος προσφέροντας ανθρωπίνως τα μέγιστα.

3. Στην ερώτηση να αναφερθεί ένα έργο στην Βασιλική ,από ακροατή της εκπομπής ειπώθηκε: Το γήπεδο μπάσκετ από τον κ. Ράντο στο πάρκο της Βασιλικής. Ερχόμενος σε επαφή με πολίτες της Βασιλικής και όχι μόνον μου μεταφέρθηκε ότι επί Δημοτικής αρχής του κ.Ζιάκα ρίχθηκε το τσιμέντο και η σημερινή δημοτική αρχή πρόσθεσε δύο μπασκέτες και αυτές τις έβαλε ο κ. Μιχαλάκης!!!

Αυτά προς αποκατάστασιν της αλήθειας και  σε καμιά περίπτωση για αντιπολιτευτικούς λόγους. Διαψεύστε μας κύριοι!!!

 

Από το Γραφείο Τύπου

Δελτιο τύπου του συνδυασμού «Νεο Ξεκίνημα – Ανεξάρτητος Δήμος» του υποψηφίου Δημάρχου Θοδωρή Αλέκου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr