Συμμετοχή του Α.Σ. Μαχητικών Τεχνών Καλαμπάκας σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kyokushin karate

0 1.727

Αναχωρούν σήμερα για την Αγγλία ο αθλητής Γκούμας Αχιλλέας και ο προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου Πολεμικών τεχνών Καλαμπάκας, για να συμμετάσχουν στο 42ο Αγγλικό Ανοιχτό Πρωτάθλημα Kyokushin karate, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στην πόλη Κρόλευ κοντά στον Λονδίνο με συμμετοχή αθλητών από 22 κράτη και πολύ υψηλού αγωνιστικού επιπέδου.

Αύριο Παρασκευή οι συμμετέχοντες αθλητές περνούν ιατρικό έλεγχο και το Σάββατο το πρωί στις 10 θα συμμετάσχουν στους αγώνες πλήρους επαφής σε τρεις κατηγορίες κιλών για άντρες και γυναίκες.

Η 1η κατηγορία είναι έως 70 κιλά, η 2η έως 80 κιλά και η 3η 80+ ανοιχτή και σε αυτήν θα συμμετάσχει ο συντοπίτης μας αθλητής.

Αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη βοήθεια και υποστήριξη του αθλητή και προπονητή στη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα αυτό που προσέφερε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Delfino Blue Hotel με έδρα την Κέρκυρα, Κώστας Παπανικολάου.

Οι αγωνιζόμενοι καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τσικέλης Νικόλαος τον ευχαριστούν θερμά για την πολύτιμη στήριξη του ως χορηγός στη συμμετοχή των αθλητών στο Αγγλικό Πρωτάθλημα που θεωρείται μετά το Παναιαπωνικό το 2ο καλύτερο ποιοτικό πρωτάθλημα αγώνων πλήρους επαφής στον κόσμο.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν on-line από 4 διαφορετικά site όπως το http://www.bkk-britishopen.com/2018-open-live-action.html το https://www.facebook.com/nadin4eblog/ καθώς και από το Youtube.

Ευχόμαστε μία δυναμική και επιτυχής παρουσία του αθλητή του τοπικού συλλόγου στους αγώνες αυτούς και αναμφίβολα η συμμετοχή σε τέτοια παγκόσμια πρωταθλήματα αφήνουν εμπειρίες και στιγμές αξέχαστες.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ
Τσικέλης Νικόλαος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr