Οι πρόεδροι στις Δ.Ο της Ν.Δ σε Καλαμπάκα, Χάσια και Βασιλική

Την Κυριακή το απόγευμα ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ανάδειξης προεδρείων στις Δημοτικές Οργανώσεις της Ν.Δ στο νομό μας.

0 404

Την Κυριακή το απόγευμα ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ανάδειξης προεδρείων στις Δημοτικές Οργανώσεις της Ν.Δ στο νομό μας.

Την Κυριακή το απόγευμα ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ανάδειξης προεδρείων στις Δημοτικές Οργανώσεις της Ν.Δ στο νομό μας. Στην Καλαμπάκα πρόεδρος εκλέχθηκε ( ήταν και ο μόνος υποψήφιος ) ο κ. Γιώργος Γεωργίου όπως και στην Βασιλική ο κ. Γιώργος Οικονόμου καθώς και στον Δήμο Χασίων ο κ. Πέτρου Νίκος.

Ποιο αναλυτικά:

  • Δ.Ο Καλαμπάκας: Γιώργος Γεωργίου. Αμέσως έγινε συγκρότηση σε σώμα και Αντιπρόεδρος ανέλαβε ο πρώτος από τα μέλη σε ψήφους Γιώργος Ντίνος με 136 σταυρούς, Υπεύθυνη Γυναικών ανέλαβε η κα Μαίρη Βελαέτη η οποία ήταν δεύτερη σε ψήφους με 128 σταυρούς, και κατόπιν συνέλευσης Ταμίας ανέλαβε ο κ. Θανάσης Πρεβέντης και ο κ. Στέφανος Μάης Γραμματέας.Στην εκλογική διαδικασία ψήφισαν 273 μέλη όπου ο κ. Γιώργος Γεωργίου πήρε 181 ψήφους και για πρόεδρος της ΝΟΔΕ ο κ. Μουζακιάρης πήρε 243 ψήφους.
  • Δ.Ο Βασιλικής: Ψήφισαν 109 μέλη και πρόεδρος εκλέχθηκε ο κ. Γιώργος Οικονόμου ( 109 ψήφοι ). 1ος σε σταυρούς ο Τσαραπατσάνης Κυριάκος με 69, 2η η κα. Βουτινοπούλου Μαρίνα με 68 σταυρούς, 3ος ο Τσέλιος Νικόλαος με 51 σταυρούς, 4ος Τσαραπατσάνης Ιωάννης 41 σταυρούς και 5η η Βάια Μπουρλιάκα με 35 σταυρούς.  
  • Δ.Ο Χασίων: Ψήφισαν 202 μέλη. Πρόεδρος αναδείχτηκε ο κ. Νίκος Πέτρου με 190 σταυρούς και στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ δόθηκαν 198 σταυροί.

Ο πρόεδρος της Δ.Ο Καλαμπάκας της Ν.Δ κ. Γιώργος Γεωργίου την ώρα της ψήφου. Δίπλα του η κα Μάιρη Βελαέτη και ο κ. Μπάμπης Τσικέλης.

Οι πρόεδροι στις Τ.Ο της Ν.Δ σε Καλαμπάκα, Χάσια και Βασιλική

Ο αντιπρόεδρος της Δ.Ο Καλαμπάκας κ. Γιώργος Ντίνος.

Οι πρόεδροι στις Τ.Ο της Ν.Δ σε Καλαμπάκα, Χάσια και Βασιλική

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Οργάνωσης Βασιλικής κ. Γιώργος Οικονόμου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr