Η Γερμανία στηρίζει την Ελλάδα

Αν και χθες επέμενε ότι δεν θα δοθεί ούτε ένα ευρώ βοήθεια στην Ελλάδα σήμερα λέει ότι ο Παπανδρέου έπιασε “τον ταύρο από τα κέρατα” και η Γερμανία θα βοηθήσει την Ελλάδα.

0 360

Αν και χθες επέμενε ότι δεν θα δοθεί ούτε ένα ευρώ βοήθεια στην Ελλάδα σήμερα λέει ότι ο Παπανδρέου έπιασε “τον ταύρο από τα κέρατα” και η Γερμανία θα βοηθήσει την Ελλάδα. Αν και χθες επέμενε ότι δεν θα δοθεί ούτε ένα ευρώ βοήθεια στην Ελλάδα σήμερα λέει ότι ο Παπανδρέου έπιασε “τον ταύρο από τα κέρατα” και η Γερμανία θα βοηθήσει την Ελλάδα.

Έτσι, λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, η  καγκελάριος Μέρκελ στέλνει μήνυμα συμπαράστασης προς την Ελλάδα.

«Θα πρέπει να σταθούμε στη πλευρά της Ελλάδας, προσφέροντάς της βοήθεια», δήλωσε η κα Μέρκελ.

Σύμφωνα με το Reuters, η Μέρκελ, πρόσθεσε ότι η έκδοση του 10ετούς κοινοπρακτικού ομολόγου την Πέμπτη έστειλε ένα θετικό μήνυμα και δημιουργεί αισιοδοξία για τα επερχόμενα μέτρα στη χώρα.

Ο Γ. Παπανδρέου τόσο στη γερμανική πρωτεύουσα όσο και στο Παρίσι την Κυριακή αναμένεται να ζητήσει την έμπρακτη επίδειξη στήριξης της Ευρώπης, μην έχοντας αποκλείσει το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΔΝΤ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr