Χαιρετισμός του Κώστα Φαμίση προς τους αποφοίτους 1987 του ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Καλαμπάκας

Αγαπητοί απόφοιτοι μαθητές , κυρίες και κύριοι.

0 211

Αγαπητοί απόφοιτοι μαθητές , κυρίες και κύριοι.

-Αγαπητοί απόφοιτοι μαθητές , κυρίες και κύριοι.

-θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της σημερινής όμορφης εκδήλωσης και ιδιαίτερα τον κ. Σακελλαρίδη Λεωνίδα και τον κ. Στάλια Παναγιώτη για την τιμητική πρόσκληση να παραβρεθώ στην συνάντηση των αποφοίτων , ως πρώην καθηγητής- γυμναστής αυτών και να εκπροσωπήσω το ΕΠΑΛ Καλαμπάκας.

-Η συγκίνηση όλων μας, σήμερα, είναι έντονη, με ανάμεικτα συναισθήματα ΧΑΡΑΣ και ΝΟΣΤΑΛΓΙΑΣ:

ΧΑΡΑΣ: διότι θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε όλοι μαζί και με τους μαθητές που είναι σήμερα κοντά μας , αλλά έχουμε χρόνια να τους δούμε. Τους καλωσορίζω και τους εύχομαι να περάσουνε ευχάριστα.

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑΣ: κυρίως για εσάς . Η μνήμη σας θα γυρίσει τριάντα χρόνια πίσω τότε που έφηβοι δεκαοχτώ χρονών ατενίζατε με αισιοδοξία, ελπίδα και όνειρα το μέλλον σας. Θα θυμηθείτε τα παλιά, τις παρέες, τις πιο όμορφες στιγμές , τα μαθητικά σας χρόνια μέσα στη σχολική αίθουσα και τόσα άλλα. Τα χρόνια αυτά έδεσαν και δημιούργησαν ισχυρούς δεσμούς αγάπης και φιλίας που κρατάνε ως σήμερα.

– Σήμερα εμείς οι Δάσκαλοί θα σας καμαρώσουμε για τα επιτεύγματά σας, σε προσωπικό , επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο. Θα νοιώσουμε ικανοποίηση για την πρόοδο σας . Σας εύχομαι τα καλύτερα, κυρίως για τα παιδιά σας.

-Παρότι περάσανε 30 χρόνια, βλέπω ότι παραμένετε όλοι έφηβοι. Αυτό το εκφράζετε τόσο ψυχικά, όσο και εξωτερικά. Η νεανική λάμψη, δεν έφυγε από το πρόσωπο κανενός . « Σα να μην πέρασε μια μέρα ».

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.

ΦΑΜΙΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ – ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΕΠΑΛ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr