Οι 3 on the road στη Μουσική Σκηνή ΑΕΡΙΝΟ

Στη μουσική σκηνή ΑΕΡΙΝΟ θα εμφανιστούν την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου οι “3 On the road” ή αλλιώς “Τρεις στο δρόμο”.

0 317

Στη μουσική σκηνή ΑΕΡΙΝΟ θα εμφανιστούν την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου οι “3 On the road” ή αλλιώς “Τρεις στο δρόμο”. Στη μουσική σκηνή ΑΕΡΙΝΟ θα εμφανιστούν την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου οι “3 On the road” ή αλλιώς “Τρεις στο δρόμο”.  Οι 3 on the road αποτελούνται κατά βάση από τον Παρασκευά Θεοδωράκη και τον Δημήτρη Χατζηδημητρίου. Στα live μαζί τους είναι και ο Άκης Δεληλάμπου στα κρουστά και ο Βαγγέλης Κοντόπουλος στο μπάσο.

Ποιοι είναι οι” 3 on the road”

Ο Παρασκευάς Θεοδωράκης , παίζει κιθάρα και τραγουδά .
Άρχισε να ασχολείται με την μουσική το 1995,τελείωσε το Μουσικό σχολείο Θεσσαλονίκης το 2002, είναι φοιτητής στα ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας .
Από το 2003 παρουσιάζει την δουλεία του σε μπαράκια της Θεσσαλονίκης (Ζώγια, Ηλιοτρόπιο , Παράλληλος , Μπαμ Τερλελε, Αίγλη, Βάρδια ,Οριεντ Μπάρωδος, κ.α )
Έχει εμφανισθεί στο πρώτο μέρος των συναυλιών του Π. Θαλασσινού και του Λουδοβίκου των Ανωγείων στα Χανιά της Κρήτης (2004).
Έλαβε μέρος στη συναυλία του Δημήτρη Νικολούδη – αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι –που έγινε στη Ρωμαϊκή αγορά της Θεσσαλονίκης (2004)
Έχει εμφανισθεί σε αρκετές γιορτές νεολαίας (Δήμος Θέρμης –Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική- Σέρρες ) και στο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Τον Σεπτέμβριο του 2008 ο Παρασκευάς Θεοδωράκης και οι «Τρεις στο δρόμο» παρουσίασαν δουλεία τους στο «Παρά θιν’ αλός» του Δήμου Καλαμαριάς προσκεκλημένοι του Γιώργου Ανδρέου μαζί με τους:
Ελένη Τσαλιγοπούλου, Χρήστο Θηβαίο, Γεωργία Νταγάκη, Σταύρο Σιόλα, Ορέστη Ντάντο.

Ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου τραγουδά και παίζει πιάνο, γεννήθηκε το 1985 στη Θεσσαλονίκη. Ασχολείται με τη μουσική από το 1991 .
Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Θεσσαλονίκης , έχει εμφανισθεί σαν μουσικός σε διάφορα μπαρ και σκηνές της Θεσσαλονίκης και της Κομοτηνής παρουσιάζοντας έντεχνα και ροκ τραγούδια. Τα τελευταία 4 χρόνια συνεργάζεται με τον Παρασκευά Θεοδωράκη στους «Τρεις στο δρόμο».
Μαζί έχουν εμφανισθεί σε αρκετές συναυλίες :
Θεσσαλονίκη , Χαλκιδική , Χίος, Μυτιλήνη, Νάουσα, Σέρρες, Αθήνα…

Ο Άκης Δεληλάμπου ασχολείται με τα κρουστά και τα τύμπανα από το 1992 και έχει βρεθεί μαζί με πολλούς καλλιτέχνες στη σκηνή. Κύρια επαγγελματική του ενασχόληση είναι η ηχοληψία. Συνεργάτης του Underground Sound Studio από το 2000 και F.O.H. engineer με καλλιτέχνες όπως :
Μίκη Θεοδωράκη, Μιλτιάδη Πασχαλίδη, Σταμάτη Κόκοτα, TSOPANA RAVE, Ωχρά Σπειροχαίτη, Παντελή Θαλασσινό, Σωτηρία Λεονάρδου, Χειμερινούς Κολυμβητές, Βασίλη Λέκκα, Αναστασία Μουτσάτσου, Αγάθωνα , Δόμνα Σαμίου, De Facto,Nένα Bενετσάνου, ÉMIGRÉ, Μανώλη Pασούλη, Παύλο Παυλίδη,Blues Wire,Μανώλη Φάμελο, Νίκο Ζιώγαλα, Δημήτρη Κοργιαλά, Ευρυδίκη κ.α.

Μαζι τους ο Βαγγέλης Κοντοπουλος μουσικοσυνθέτης , δεξιοτέχνης στο κοντραμπάσο . Συνεργάστηκε σαν επαγγελματίας μουσικός σε συναυλίες και δισκογραφία με πολλούς καλλιτέχνες της έντεχνης ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως οι: Νίκος Ξυδάκης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μελίνα Κανά, Χάρις Αλεξίου, Γιώργος Νταλάρας, Γιώργος Ανδρέου, Τάνια Τσανακλίδου, Χρήστος Θηβαίος, Παντελής Θαλασσινός, Θάνος Μικρούτσικος κ.α.
Ασχολείται με τη jazz και τον αυτοσχεδιασμό, συμμετέχοντας σε διάφορα μουσικά σχήματα, πραγματοποιώντας παράλληλα solo εμφανίσεις. Χρησιμοποιώντας τρία διαφορετικά είδη μπάσου (ηλεκτρικό με τάστα, άταστο και ηλεκτρικό κοντραμπάσο) αλλά και με τη βοήθεια της τεχνολογίας, ο μουσικός εξερευνά μαγευτικά μουσικά τοπία με όχημά του το βελούδινο ήχο του ιδιαίτερου αυτού οργάνου.
Έχει γράψει μουσική για θέατρο και σύγχρονο χορό.
Έχει ηχογραφήσει δύο μουσικά cd σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο “Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr