Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας – Έχασε στα πέναλτι

Μια αξιοπρεπή εμφάνιση πραγματοποίησε το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας στο γήπεδο “Βασίλης Καρακίτσιος” στο παιχνίδι του με την πρωταθλήτρια ομάδα των Λυκείων της Καρδίτσας.

0 371

Μια αξιοπρεπή εμφάνιση πραγματοποίησε το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας στο γήπεδο “Βασίλης Καρακίτσιος” στο παιχνίδι του με την πρωταθλήτρια ομάδα των Λυκείων της Καρδίτσας.

Φωτο αρχείου

Μια αξιοπρεπή εμφάνιση πραγματοποίησε το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας στο γήπεδο “Βασίλης Καρακίτσιος” στο παιχνίδι του με την πρωταθλήτρια ομάδα των Λυκείων της Καρδίτσας. Αρχικά στο σκορ προηγήθηκε η ομάδα του 4ου Λυκείου Καρδίτσας κάνοντας το 0 – 1 στο 30′. Στη συνέχεια και στο δεύτερο ημίχρονο στο 40ο λεπτό του αγώνα ο Βασίλης Γιαννούλας του ΓΕΛ Καλαμπάκας με καταπληκτικό σουτ κάνει το 1 – 1. Ο Νίκος Παπαγεωργίου δίνει το προβάδισμα στην Καλαμπακιώτικη ομάδα κάνοντας το 2 – 1 στο 65ο λεπτό. Από κει και πέρα οι μαθητές της Καρδίτσας κυνήγησαν την ισοφάριση και την πέτυχαν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα κάνοντας το 2 – 2 οδηγώντας το παιχνίδι στα πέναλτι. Σ’ αυτή την διαδικασία, οι μαθητές του ΓΕΛ Καλαμπάκας έχασαν δυο πέναλτι και το παιχνίδι έληξε υπέρ του 4ου Λυκείου Καρδίτσας. Τα γκολ των πέναλτι για το ΓΕΛ Καλαμπάκας πέτυχαν οι: Δημήτρης Γιαννούλας, Νίκος Παπαγεωργίου και Σιούτας Σπύρος.

Τελικό σκορ: 2 – 2 ( 3 – 4 πέναλτι)

Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας: Γιάννης Μπόμπολας, Αποστόλης Γκούμπλιας, Σπύρος Σιούτας, Νίκος Παπαγεωργίου, Σωτήρης Λέκκας, Γιώργος Ρούστας, Δημήτρης Τσίτσαρης, Θοδωρής Φουρτούνης, Κώστας Τσίτσαρης, Βασίλης Γιαννούλας και Δημήτρης Γιαννούλας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr