Ομολόγησαν τη δολοφονία του Δημάρχου Παγγαίου Καβάλας

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας θα οδηγηθούν εντός της ημέρας οι δύο ταμίες του Δήμου Παγγαίου, οι οποίοι μετά τη σύλληψή τους ομολόγησαν ότι δολοφόνησαν το Δήμαρχο, Τριαντάφυλλο Κουκούδη.

0 382

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας θα οδηγηθούν εντός της ημέρας οι δύο ταμίες του Δήμου Παγγαίου, οι οποίοι μετά τη σύλληψή τους ομολόγησαν ότι δολοφόνησαν το Δήμαρχο, Τριαντάφυλλο Κουκούδη. Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας θα οδηγηθούν εντός της ημέρας οι δύο ταμίες του Δήμου Παγγαίου, οι οποίοι μετά τη σύλληψή τους ομολόγησαν ότι δολοφόνησαν το Δήμαρχο, Τριαντάφυλλο Κουκούδη. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας στην υπόθεση εμπλέκεται ακόμη ένα άτομο, το οποίο κρατείται.

Το άτομο αυτό είναι πολίτης της περιοχής και φέρεται ότι νοίκιασε στους δράστες ένα πυροβόλο όπλο, με το οποίο προέβησαν στην πράξη τους.

Να σημειωθεί πως ο Τριαντάφυλλος Κουκούδης βρέθηκε νεκρός χθες το βράδυ από σφαίρα στο κεφάλι μέσα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου με δεμένα τα χέρια και τα πόδια του. Το αυτοκίνητο βρέθηκε σε απομακρυσμένη παραλιακή τοποθεσία του Δήμου Ελευθερών, δυτικά της Καβάλας.

Την εξαφάνιση του δημάρχου, είχε καταγγείλει ο αδερφός του. Όπως δήλωσε, την περασμένη Κυριακή ο δήμαρχος είπε στη σύντροφο του, ότι έχει ένα επείγον ραντεβού και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες μέρες ήταν σε εξέλιξη έρευνα των αρχών σχετικά με  έλλειμμα των 700.000 ευρώ που παρουσιάστηκε στο ταμείο του δήμου.


Πηγή: Ελευθεροτυπία

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr