Η δύναμη της φύσης: 3+1 φυτικά συμπληρώματα και οι ιδιότητές τους

Τα φυτικά συμπληρώματα είναι ο πιο υγιεινός και αποτελεσματικός τρόπος να ενισχύσουμε την άμυνα του οργανισμού μας

0 367

Τα φυτικά συμπληρώματα είναι ο πιο υγιεινός και αποτελεσματικός τρόπος να ενισχύσουμε την άμυνα του οργανισμού μας

Τα φυτικά συμπληρώματα είναι ο πιο υγιεινός και αποτελεσματικός τρόπος να ενισχύσουμε την άμυνα του οργανισμού μας και να του δώσουμε ένα δυνατό Boost ενέργειας για να ανταπεξέλθει στις καθημερινές ανάγκες και διαδικασίες τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μας ζωή.

Στο ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure θα βρείτε γαιδουράγκαθο για αγορά, τζίνγκο μπιλόμπα αλλά και χάπια με βαλεριάνα σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, για να αντιμετωπίσετε κάθε εμπόδιο και δυσκολία με τον πιο φυσικό τρόπο.

Δείτε στη συνέχεια 3+1 φυτικά συμπληρώματα διατροφής με μοναδικές ιδιότητες που θα σας χαρίσουν υγεία και ευεξία κάθε μέρα!

Δυναμώστε το συκώτι σας και αποτοξινωθείτε!

Το γαϊδουράγκαθο προστατεύει και ενισχύει την λειτουργία του ήπατος και βοηθάει στην πρόληψη δηλητηριάσεων, ενώ συμβάλλει σημαντικά στην αποτοξίνωση του οργανισμού και την γενικότερη υγεία του.

Το Milk Thistle της A. Vogel είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα σε αυτή την κατηγορία αφού βοηθάει σημαντικά στην ταχύτερη ανανέωση των ηπατικών κυττάρων και σας επιτρέπει να ανακάμψετε ταχύτερα και υγιέστερα από οποιαδήποτε τροφική δηλητηρίαση, χανγκόβερ, ή άλλο ζήτημα που επηρεάζει το συκώτι σας.

vot2Αρκετά δημοφιλές είναι και το Livercare της HealthAid με βάση το γαϊδουράγκαθο, αφού στοχεύει εξειδικευμένα στην προστασία του συκωτιού με τον πιο αποτελεσματικό φυσικό τρόπο.

vot3

Ηρεμιστική και κατευναστική δράση

Η βαλεριάνα σε χάπια σας περιμένει στο i-cure σε ασυναγώνιστη τιμή και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για την ηρεμιστική της δράση και την χαλάρωση που προσφέρει με φυσικό τρόπο, βοηθώντας στην αποτελεσματική καταπολέμηση της αϋπνίας και του άγχους στην καθημερινότητα.
Γι’ αυτό άλλωστε αποτελεί βασικό συστατικό στο Sleep Aid της Healt Aid, που σε συνδυασμό με λυκίσκο και πασιφλόρα σας εξασφαλίζει όνειρα γλυκά απαλλαγμένα από στρες και ένταση.

vot4

Ενίσχυση της μνήμης και του εγκεφάλου

Το Τζίνγκο Μπιλόμπα είναι ένα θρεπτικό φυτό που για χρόνια χρησιμοποιούνταν στην κινέζικη ιατρική ως θεραπευτικό και ενισχυτικό για την μνήμη και τον εγκέφαλο. Στο ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε συμπληρώματα με τζίνγκο μπιλόμπα όπως το Bilberry Ginkgo Eyebright της Solgar που προστατεύει από ποικίλες ελεύθερες ρίζες και βαρέα μέταλλα.

vot5

Βρείτε ακόμα περισσότερα φυτικά συμπληρώματα διατροφής με μοναδικές ιδιότητες για όλο το σώμα στο ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr