Μουσική Σχολή Δήμου Καλαμπάκας: Το Θεατρικό Εργαστήρι «Επί Σταγών» παρουσιάζει το αριστούργημα του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι «Το όνειρο ενός γελοίου»

Το Θεατρικό Εργαστήρι Επί Σταγών στο πλαίσιο του Οδηγού Ακρόασης 2016-17 της Μουσικής Σχολή Δήμου Καλαμπάκας

0 299

Το Θεατρικό Εργαστήρι Επί Σταγών στο πλαίσιο του Οδηγού Ακρόασης 2016-17 της Μουσικής Σχολή Δήμου Καλαμπάκας

Το Θεατρικό Εργαστήρι Επί Σταγών στο πλαίσιο του Οδηγού Ακρόασης 2016-17 της Μουσικής Σχολή Δήμου Καλαμπάκας  παρουσιάζει το αριστούργημα του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι ΄΄ Το όνειρο ενός γελοίου΄΄

Πρόκειται για θεατρικό μονόλογο όπου ενσαρκώνεται ο άνθρωπος που πάσχισε να βρει τα βήματά του, να ξεφύγει από το σκοτάδι του και από τα χτυπήματα μιας ζωής που δεν του χάρισε τίποτα. Μία ταλαιπωρημένη ψυχή που με την ευαισθησία του και την ανήσυχη ζωή του κατάφερε σαν ένας άλλος Βαν Γκογκ να μετουσιώσει την οδύνη του σε έργο , ένας Χριστός της καθημερινότητας μέσα σε μία κοινωνία που δεν έχει κατανόηση και χώρο για το διαφορετικό.

Ένα όνειρο γίνεται αιτία να αλλάξει ένας άνθρωπος για πάντα.

Ένας άνθρωπος που μέχρι εκείνη τη νύχτα, προετοιμαζόταν να βάλει τέλος στη δίχως νόημα ζωή του. Από το όνειρο και μετά, θα παλέψει για έναν κόσμο διαφορετικό. Έναν κόσμο τόσο απίστευτα όμορφο και αληθινό, που μόνο ένας γελοίος άνθρωπος θα μπορούσε να πιστέψει ότι μπορεί να υπάρξει!

Παίζει ο Σπύρος Σιούτας
Πρωτότυπη μουσική και πιάνο ο Γιώργος Αδάμος
Σκηνοθεσία ο Λεωνίδας Νικόπουλος

Αίθουσα Μουσικών Συνόλων Μουσικής Σχολής Δήμου Καλαμπάκας
Σάββατο 22 Απριλίου 2017 & Ώρα 20:30

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr