40χρονη εξαπάτησε δεκάδες Βολιώτες και απέσπασε 250.000 ευρώ

Απάτη με υπεξαίρεση χρηματικού ποσού το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ξεπερνά τις 250.000 ευρώ, αποκαλύφθηκε στο Βόλο.

0 355

Απάτη με υπεξαίρεση χρηματικού ποσού το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ξεπερνά τις 250.000 ευρώ, αποκαλύφθηκε στο Βόλο. Απάτη με υπεξαίρεση χρηματικού ποσού το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ξεπερνά τις 250.000 ευρώ, αποκαλύφθηκε στο Βόλο. Πρωταγωνίστρια του σκανδάλου 40χρονη η οποία παρουσιαζόταν ως έμπειρη τραπεζική υπάλληλος και έπειθε τα θύματα της να της δώσουν χρήματα για να τα επενδύσει.

Η «υπάλληλος τράπεζας» εμφανιζόταν ως η σύμβουλος και βοηθός των θυμάτων της για όλες τις δουλειές… Εκτός από το χώρο των επενδύσεων είχε καταφέρει να πείσει τα θύματά της για τις δήθεν ικανότητές της να χειριστεί ακόμη και υποθέσεις προσλήψεων μέσω του ΑΣΕΠ, να βρει εργασία σε ανέργους, να διευθετήσει δικαστικές υποθέσεις, να κλείσει πιστωτικές κάρτες ή ακόμη και να ρυθμίσει πρόστιμα προς την εφορία.
Κάθε χάρη βέβαια από τις… υπηρεσίες που παρείχε στις γνωριμίες της, γίνονταν με το αζημίωτο. Όταν έβρισκε τα σκούρα, προσποιούνταν την καταπονημένη από την επάρατο νόσο, προσβλέποντας στα φιλάνθρωπα συναισθήματα όσων έριξε στην παγίδα.
Μεγάλα χρηματικά ποσά για επενδύσεις της εμπιστεύτηκαν θύματά της, τα οποία υπολογίζεται ότι ξεπερνούν τα 20. Άλλα μικρότερα ποσά, διόλου όμως ευκαταφρόνητα, τους αποσπούσε σταδιακά, εκμεταλλευόμενη την προσπάθειά τους να λύσουν εκκρεμότητες είτε με εργασία είτε συναλλασσόμενοι με υπηρεσίες του δημοσίου.

 

Ελευθεροτυπία

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr