Λαμία – Εθνικός Καστρακίου 1 – 0

Μία φτωχή αλλά πολύτιμη νίκη πήρε χθες το απόγευμα στο ΔΑΚ Λαμίας η ομώνυμη τοπική ομάδα επί του Εθνικού Καστρακίου με σκορ 1-0.

0 395

Μία φτωχή αλλά πολύτιμη νίκη πήρε χθες το απόγευμα στο ΔΑΚ Λαμίας η ομώνυμη τοπική ομάδα επί του Εθνικού Καστρακίου με σκορ 1-0.

Μία φτωχή αλλά πολύτιμη νίκη πήρε χθες το απόγευμα στο ΔΑΚ Λαμίας η ομώνυμη τοπική ομάδα επί του Εθνικού Καστρακίου με σκορ 1-0. Αν και οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, δεν κατάφεραν όμως ποτέ να απειλήσουν την εστία του Ντάσκα, αφού οι επιθέσεις που έβγαιναν τις περισσότερες φορές ήταν ανορθόδοξες. Η Λαμία είχε τον έλεγχο δημιούργησε αρκετές μεν ευκαιρίες που είτε κοβόντουσαν πριν καταλήξουν στα δίκτυα από τους αμυντικούς ή σε λάθος χρόνο βρισκόντουσαν οι επιθετικοί παίκτες των γηπεδούχων. Το προπονητικό τιμ της Λαμίας για μία ακόμη φορά έμεινε στην γνωστή του συνταγή με την μόνη αλλαγή  αυτή του Λέσση και του Ελευθεριάδη κατάφερε έστω και δύσκολα να πετύχει το γκολ που τους χάρισε την νίκη στο 83′ και αυτό από ένα τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Ντάσκα που μέχρι σε εκείνο το σημείο είχε αποσοβήσει τον όποιο κίνδυνο που θα δημιουργούταν στην εστία του. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για ένα γκολ που τους ακυρώθηκε μετά από αυτό της Λαμίας, αλλά δεν έχουν δίκαιο αφού ο α΄βοηθός μετά την εκτέλεση φάουλ είχε ήδη υποδείξει δύο παίκτες του σε θέση οφσάιντ. Στο 86′ είχαμε την αποβολή από τον αγωνιστικό χώρο του  Γιάννη Συρογιάννη καθώς και δύο συνοδών της ομάδος του Καστρακίου. Η φιλοξενούμενη ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία και δύσκολα στην έδρα της θα απολέσει βαθμούς. Η Λαμία με τους Αντωνιάδη και Σερπάνο στην κορυφή της επίθεσης δεν κατάφερε να μπει μέσα στην αντίπαλη περιοχή και το μόνο που μπόρεσε ήταν να απειλήσει την εστία του Ντάσκα ήταν από τα πλάγια και χωρίς να τα καταφέρουν.

Το φιλμ της αναμέτρησης

Με το ξεκίνημα του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή μόλις στο 3′ όταν ο Αντωνιάδης με τον Σερπάνο και τον Ελευθεριάδη έπαιξαν με την μία την μπάλα με τον τελευταίο να μπαίνει μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 7΄κόρνερ που εκτέλεσε ο Σερπάνος ένα από τα πολλά που κέρδισε η ομάδα της Λαμίας ο Αντωνιάδης κέρδισε την εναέρια μάχη αλλά η κεφαλιά του πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 8′ ο Σερπάνος θα φύγει από τα δεξιά θα κάνει και την συρτή σέντρα αλλά ο Αντωνιάδης δεν πρόλαβε  και η φάση πέρασε ανεκμετάλλευτη. Στην μοναδική καλή επίθεση των φιλοξενουμένων στο 22′ από την δεξιά πλευρά ο Σιούτας θα επιχειρήσει μία σέντρα σουτ και δύσκολα ο Τσάμης με την βοήθεια του δοκαριού θα στείλει την μπάλα σε κόρνερ. Αυτή ήταν και η μοναδική καλή ευκαιρία των φιλοξενουμένων για το α’ μέρος. Στο 23′ ο Σερπάνος θα βρει τον Ελευθεριάδη ο οποίος έπιασε το διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε πάνω στον Ντάσκα. Στο 37′ ο Σερπάνος θα κάνει την σέντρα η μπάλα θα φθάσει στον Αντωνιάδη αλλά η μπάλα σταμάτησε στον Ντάσκα για  ακόμη μία φορά. Δύο λεπτά αργότερα ο Γουργιώτης θα κάνει την σέντρα από τα δεξιά αλλά ο Αντωνιάδης δεν πρόλαβε να πιάσει την κεφαλιά και έτσι η μπάλα έφυγε παράλληλα από το τέρμα και κατέληξε πλάγιο. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του α’ μέρους με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το στείρο 0-0.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους και πίεσαν. Με την πίεση που δημιούργησαν και με το καλημέρα στο 46′ ο Χρυσικός θα επιχειρήσει ένα σουτ έξω από την περιοχή αλλά θα στείλει την μπάλα άουτ. Η απάντηση ήταν άμεση από την πλευρά των γηπεδούχων στο 50′ όταν σε σέντρα του Πάνου ο Αντωνιάδης έκανε την προβολή αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης θα παίξει το 1-2 με τον Λαϊνα αλλά το σουτ του τελευταίου ήταν αδύναμο και ο Ντάσκας μπλόκαρε χωρίς κανένα πρόβλημα.

 Καρμπόν φάση και στο 61′ με τους Αντωνιάδη και Λαϊνα αλλά αυτή την φορά η κεφαλιά του τελευταίου θα φύγει άουτ. Η καλύτερη φάση του αγώνα θα μπορούσαμε να πούμε ήταν αυτή  του 63′ όταν ο Γουργιώτης μπήκε από τα δεξιά μέσα στην περιοχή έκανε το διαγώνιο σουτ αλλά ο Ντάσκας απέκρουσε προσωρινά η μπάλα έφθασε στον Πάνου με το σουτ που επιχείρησε όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 64′ ο Ντούβλης θα κάνει το ξαφνικό δυνατό σουτ ο Τσάμης δεν αιφνιδιάστηκε απέκρουσε προσωρινά στην πορεία πετάχθηκε ο Ελευθεριάδης και έδιωξε την μπάλα σε πλάγιο.

 Στο 74′ ο Ζώγας έκανε την σέντρα σουτ που μόλις είχε περάσει στο παιχνίδι η μπάλα θα βρει το αριστερό δοκάρι της εστίας του Ντάσκα και στην συνέχεια θα απομακρύνουν οι αμυντικοί. Στο 83′ το πολύτιμο για την ομάδα της Λαμίας όταν ο Ζώγας από τα αριστερά θα βγάλει μία μπαλιά στον κενό χώρο από αριστερά και ενώ όλα έδειχναν ότι η μπάλα θα έφθανε στον έλεγχο του Ντάσκα αυτή γλίστρησε από τα χέρια του ο Αντωνιάδης που ακολουθούσε την φάση την κέρδισε και σε κενή πλέον εστία από πλάγια δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0. Στην επόμενη φάση  μετά από δύο λεπτά είχαμε το ακυρωθέν γκολ της φιλοξενούμενης ομάδος από τον α’ βοηθό για υπόδειξη οφσάιντ.

Η διαιτησία του κ. Τσάγγαρη από τον σύνδεσμο Μαγνησίας ήταν καλή, ενώ με σωστές υποδείξεις οι δύο βοηθοί του κ. Κουρσοβίτης και Χαρβάλας από τον ίδιο σύνδεσμο. ¨Κιτρίνισε" τους: Τσάμη, Χουλιάρα από πλευράς γηπεδούχων και από τον Εθνικό Βράχο Καστρακίου τους Σιούτα, Αναστασίου, Χρυσικό, Γάτσιο και Παπαστεριάδη με δεύτερη κίτρινη.

Δηλώσεις:

Ο προπονητής της ομάδος του Εθνικού Βράχου Καστρακίου Γιώργος Ράντζας αν και κλήθηκε για δηλώσεις από τον υπεύθυνο τύπου της Λαμίας κ. Νίκο Τσιλαλή σε ένδειξη διαμαρτυρίας δεν προσήλθε στην αίθουσα τύπου. Ο τεχνικός της ομαδός της Λαμίας Πέτρος Πανόπουλος τόνισε:

"Δεν υπήρχει εύκολος αντίπαλος. Όλες οι ομάδες είναι περίπου ίδιες. Λίγες είναι αυτές που έχουν κάνει καλύτερη προετοιμασία και μπορούμε να πούμε ότι ξεχωρίζουν. Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος επηρέασε και τις δύο ομάδες. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί στο α’ μέρος και να γινόταν το έργο μας πιο εύκολο. Το Καστράκι είναι μία πολύ καλή ομάδα και μας απειλούσε με αντεπιθέσεις και πάλεψε το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και στα δύο ημίχρονα. Έστω και δύσκολα καταφέραμε να πάρουμε την νίκη και  τους βαθμούς κα προχωράμε. Στα θέματα διαιτησίας δεν ασχολούμαι.

Λαμία: (Πέτρος Πανόπουλος) Τσάμης, Γουργιώτης, Αποστολακόπουλος (57′ Ζέρβας), Μπαγινέτας Η, Χουλιάρας, Λέσσης, Πάνος, Ελευθεριάδης (75′ Θεοδοσόπουλος), Λαίνας (67′ Ζώγας), Σερπάνος, Αντωνιάδης

Καστράκι: (Γιώργος Ράντζας) Ντάσκας, Σιούτας, Αναστασίου, Ράτζας, Σκρέκας Α, Σκρέκας Γ (86′ Μανούκας), Χρυσικός, Γιδόπουλος, Μόκκας (78′ Γάτσιος), Ντούβλης, Παπαστεριάης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr