Αγιοφυλλικός – ΠΑΟΚ Καλαμακίου 6 – 1

Νίκη με πολύ μεγάλο σκορ πέτυχε o Aγιοφυλλικός, ο οποίος στην έδρα του συνέτριψε (6-1) το Καλαμάκι. Ένα ημίχρονο χρειάστηκαν οι ποδοσφαιριστές του Αγιοφυλλικού για να κάμψουν την αντίσταση του ΠΑΟΚ Καλαμακίου.

0 272

Νίκη με πολύ μεγάλο σκορ πέτυχε o Aγιοφυλλικός, ο οποίος στην έδρα του συνέτριψε (6-1) το Καλαμάκι. Ένα ημίχρονο χρειάστηκαν οι ποδοσφαιριστές του Αγιοφυλλικού για να κάμψουν την αντίσταση του ΠΑΟΚ Καλαμακίου.

Νίκη με πολύ μεγάλο σκορ πέτυχε o Aγιοφυλλικός, ο οποίος στην έδρα του συνέτριψε (6-1) το Καλαμάκι. Ένα ημίχρονο χρειάστηκαν οι ποδοσφαιριστές του Αγιοφυλλικού για να κάμψουν την αντίσταση του ΠΑΟΚ Καλαμακίου. Η ομάδα του Γιάννη Κέφου, κατάφερε με την συμπλήρωση του πρώτου 30λέπτου να προηγηθεί με 4-0, «ξεκλειδώνοντας» την άμυνα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι ειδικά στο πρώτο μέρος φάνηκαν εντελώς ακίνδυνοι και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσαν να προβάλουν σοβαρή αντίσταση στον Αγιοφυλλικό. Με το "καλημέρα" της συνάντησης και μόλις στο 8’ λεπτό έπειτα από ωραία πάσα του Δ. Μαρτζακλή ο Κατσιαμάνης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα του Καλαμακίου και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0 για τον Αγιοφυλλικό, όπου ήταν και το εναρκτήριο μήνυμα για να αρχίσει ο χορός των γκολ. Ο Δημήτρης Μαρτζακλής, μαζί με τον Σπύρο Κατσιαμάνη βρέθηκαν για ακόμη μια αγωνιστική σε εξαιρετική ημέρα και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν οι κύριοι εκφραστές των καλά οργανωμένων επιθετικών πρωτοβουλιών του Αγιοφυλλικού, πού είτε με οργανωμένες επιθέσεις, είτε με προσωπικές ενέργειες, βρήκαν τον τρόπο να απειλήσουν την εστία του τερματοφύλακα του Καλαμακίου.

Το φιλμ του αγώνα

8ο λεπτό: ο Σπύρος Κατσιαμάνης με κοντινό πλασέ ανοίγει το σκορ για την ομάδα του 1 – 0.

13ο λεπτό: Έπειτα από εξαιρετική συνεργασία Μαρτζακλή, Μησιάρη, ο τελευταίος πασάρει στον Κατσιαμάνη, ο οποίος με πλασέ στο «παραθυράκι» πραγματοποιεί το 2 – 0

17ο λεπτό: Σουτ του Μησιάρη μέσα από την μεγάλη περιοχή, μετά από ωραία πάσα του Βαγγέλη Τρέλλη κάνει το σκορ 3 – 0.

22ο λεπτό: Ο Μαρτζακλής κλέβει τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, και αφού αποφεύγει με όμορφη προσπάθεια δυο αντιπάλους, βγάζει με ωραία μπαλιά για άλλη μια φορά σε θέση ισχύος τον Σπύρο Κατσιαμάνη που με ωραίο σουτ δεν αφήνει κανένα περιθώριο στον τερματοφύλακα κάνοντας το 4-0.

26ο λεπτό: Σέντρα από δεξιά ο Δ. Ντίνας πετάχτηκε μέσα στη μικρή περιοχή αλλά δεν κατάφερε να χριστεί σκόρερ.

33ο λεπτό: Αντεπίθεση για τον Αγιοφυλλικό, ο Κατσιαμάνης αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο μέσα στην περιοχή, και με πολύ καλό πλασέ κάνει το 5-0.

Στην επανάληψη η ομάδα του Γιάννη Κέφου ξεκίνησε εκ νέου πιο δυνατά, έχασε ορισμένες πολύ καλές ευκαιρίες ωστόσο στο 78΄παιχτης του ΠΑΟΚ μετά από ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 5-1.

Στο 84΄ έπειτα από ωραίο συνδυασμό από δεξιά, Τρέλλη και Μπέλλου ο τελευταίος μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ πραγματοποίησε το 6-1.

Αγιοφυλλικός: ΤΑΜΠΑΣ Χ., ΨΑΡΗΣ Χ., ΚΕΦΟΣ Σ. (60 ΜΑΝΩΛΗΣ Δ.), ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α., ΝΤΙΝΑΣ Δ., ΓΚΟΥΜΠΛΙΑΣ Φ., ΤΡΕΛΛΗΣ ΕΥ., ΜΑΡΤΖΑΚΛΗΣ Δ., ΝTΙΝΑΣ Δ. (45ΠΟΡΤΙΚΑΣ Κ. ), ΜΗΣΙΑΡΗΣ (55 ΜΠΕΛΟΣ), ΚΑΤΣΙΑΜΑΝΗΣ.

 

 

Αγιοφυλλικός - ΠΑΟΚ Καλαμακίου 6 - 1
Αγιοφυλλικός - ΠΑΟΚ Καλαμακίου 6 - 1

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr