Εκδηλώσεις στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Τεκμηρίωσης Σπηλαίου Θεόπετρας από την Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας – Σπηλαιολογίας

Η Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας-Σπηλαιολογίας (Γραφείο Β. Ελλάδος), στο πλαίσιο της επικοινωνιακής δράσης Περιβάλλον και Πολιτισμός 2016:

0 498

Η Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας-Σπηλαιολογίας (Γραφείο Β. Ελλάδος), στο πλαίσιο της επικοινωνιακής δράσης Περιβάλλον και Πολιτισμός 2016:

Η Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας-Σπηλαιολογίας (Γραφείο Β. Ελλάδος), στο πλαίσιο της επικοινωνιακής δράσης Περιβάλλον και Πολιτισμός 2016: «Παντέχνου πυρός σέλας – Λαμπερές ιστορίες φωτιάς», διοργανώνει σχετικές εκδηλώσεις στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Τεκμηρίωσης Σπηλαίου Θεόπετρας.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική δράση για μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (Γ΄ – ΣΤ’ τάξης) με τίτλο: «Χρήσεις της φωτιάς στην προϊστορική εγκατάσταση του Σπηλαίου Θεόπετρας», η οποία περιλαμβάνει περιήγηση και εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Τεκμηρίωσης Σπηλαίου Θεόπετρας.

Στόχος του προγράμματος είναι η ανάδειξη της πρώιμης παρουσίας φωτιάς στο χώρο του Σπηλαίου και του πολλαπλού ρόλου της στην καθημερινή ζωή των προϊστορικών κατοίκων του.

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 θα διανέμεται ενημερωτικό έντυπο στους επισκέπτες.

Η είσοδος στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Τεκμηρίωσης Σπηλαίου Θεόπετρας είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η δράση δεν περιλαμβάνει επίσκεψη στο σπήλαιο, το οποίο είναι κλειστό για το κοινό τη συγκεκριμένη περίοδο.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr