Με ενημέρωση για διάφορα θέματα ξεκίνησε από τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Σινάνη η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Με σύντομη ενημέρωση για θέματα του Δ. Καλαμπάκας ξεκίνησε ο Δήμαρχος κ. Σινάνης την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

0 703

Με σύντομη ενημέρωση για θέματα του Δ. Καλαμπάκας ξεκίνησε ο Δήμαρχος κ. Σινάνης την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Με σύντομη ενημέρωση για θέματα του Δ. Καλαμπάκας ξεκίνησε ο Δήμαρχος κ. Σινάνης την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου απαντώντας και σε ερώτηση του Δ.Σ κ. Κεραμίδα για την εξέλιξη των θεμάτων της γέφυρας Διάβας, για τα αδέσποτα και τους δασόδρομους στα χωριά.

Ο κ. Σινάνης στην ενημέρωση του αναφέρθηκε στις γνωστές εξελίξεις στο θέμα τις Διάβας το οποίο προχωρά και σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες, στην κατασκευή της παιδικής χαράς στην πλατεία Δημουλά με πιστοποίηση iso, στις εργασίες ασφαλτόστρωσης που γίνονται σε διάφορα σημεία του Δήμου όπου χρειάζεται παρέμβαση, και στο θέμα των αδέσποτων το οποίο είναι σοβαρό ενημερώνοντας πως από πλευράς υπουργείου κάτι πάει να γίνει ώστε να βοηθηθούν οι δήμοι. Όλα τα μηχανήματα είναι έξω και κάνουν διάφορες εργασίες σε αγροτικούς δρόμους είπε ο κ. Σινάνης και όπου υπάρχει πρόβλημα λύνεται με τον καλύτερο τρόπο.

Επίσης ενημέρωσε για το συμπόσιο που θα γίνει στην Καλαμπάκα στα πλαίσια της Ελληνορωσικής φιλιάς τον Αύγουστο για το οποίο εγκρίθηκε το ποσό των 3.000 για την φιλοξενία των ανθρώπων που θα συμμετέχουν.

dimotiko IMG 3781dimotiko IMG 3783dimotiko IMG 3786

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr