Εορτή και πανήγυρη στο Κουκουφλί Ασπροποτάμου

Και εφέτος με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας Σταγών και Μετεώρων κ. κ. Σεραφείμ, την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009, θα εορτάσουμε τη Μεταμόρφωση του Σωτήρος στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ιερό Ναό στη θέση Κουκουφλί Ασπροποτάμου όπου βρίσκονται οι, μόνιμες εγκαταστάσεις του Δασαρχείου Καλαμπάκας.

0 255

Και εφέτος με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας Σταγών και Μετεώρων κ. κ. Σεραφείμ, την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009, θα εορτάσουμε τη Μεταμόρφωση του Σωτήρος στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ιερό Ναό στη θέση Κουκουφλί Ασπροποτάμου όπου βρίσκονται οι, μόνιμες εγκαταστάσεις του Δασαρχείου Καλαμπάκας. Και εφέτος με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας Σταγών και Μετεώρων κ. κ. Σεραφείμ, την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009, θα εορτάσουμε τη Μεταμόρφωση του Σωτήρος στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ιερό Ναό στη θέση Κουκουφλί Ασπροποτάμου όπου βρίσκονται οι, μόνιμες εγκαταστάσεις του Δασαρχείου Καλαμπάκας.
Την Τέταρτη 5 Αυγούστου το απόγευμα και ώρα 6η απογευματινή θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού.
Την Πέμπτη 6 Αυγούστου και ώρα 730 πρωινή θα αρχίσει ο Όρθρος και στη συνέχεια η Πανηγυρική θεία λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας χοροστατούντος του Μητροπολίτη μας Σταγών και Μετεώρων κ. κ Σεραφείμ.
Παρακαλούνται οι φιλέορτοι όπως τιμήσουν την Εορτή και Πανήγυρη.
Από το Δασαρχείο Καλαμπάκας θ’ αναχωρήσει λεωφορείο την Πέμπτη το πρωί ώρα 7.30 για το Κουκουφλί Ασπροποτάμου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr