2+1 κρέμες ματιών για ξεκούραση, ανακούφιση και λάμψη που διαρκεί

Η περιποίηση των ματιών με τις ιδανικές κρέμες δεν κοιτάει ηλικία!

0 557

Η περιποίηση των ματιών με τις ιδανικές κρέμες δεν κοιτάει ηλικία!

Η περιποίηση των ματιών με τις ιδανικές κρέμες δεν κοιτάει ηλικία! 

Το δέρμα κάτω από τα μάτια είναι ευαίσθητο και τόσο απαλό, ώστε με την πρώτη αϋπνία, stress και στεναχώρια αλλοιώνεται, σχηματίζοντας τους εκνευριστικούς μαύρους κύκλους και αυτήν την θαμπή όψη περιμετρικά των οφθαλμών.

Αποφύγετε έγκαιρα αυτές τις ανεπιθύμητες καταστάσεις και επιλέξτε εύκολα την δική σας κρέμα ματιών. Το ηλεκτρονικό φαρμακείο Pharmacyonair καλύπτει όλες τις ηλικίες και τις ανάγκες ακόμα και του πιο ευαίσθητου δέρματος, προτείνοντάς σας 3 πραγματικά ωφέλιμες φόρμουλες για την περιοχή των ματιών.

1. Frezyderm Eye Balm -30%

Frezyderm Eye Balm

Η κρέμα-gel της Frezyderm είναι δροσερή και ανακουφιστική. Ιδανική για ένα νεανικό δέρμα που χρειάζεται εξειδικευμένη ενυδάτωση και άμεση καταπολέμηση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος κάτω από τα μάτια.

Δράση: Τα βιοφλαβονοειδή επαναφέρουν την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή και τα φυτικά εκχυλίσματα προσφέρουν λάμψη και ελαστικότητα.

2. Active C Eyes της La Roche Posay

La Rochei

Η Active C εκτός από ενυδάτωση και λάμψη γεμίζει τις πρώτες ρυτίδες που πάνε να ξεπροβάλλουν λειτουργώντας σαν ένα προστατευτικό φίλτρο στην καθημερινή σας περιποίηση. Η σύνθεσή της περιέχει βιταμίνη C, η οποία συνδυάζεται με το ιαματικό νερό της La Roche Posay, δρώντας θεραπευτικά! Αποκτήστε την!

3. Κρέμα ματιών ολιστικής αντιγήρανσης Apivita

apivita-queen-bee-holistic-age-defense-eye-cream-15ml-gr

Η κρέμα ματιών της Apivita Queen Bee έχει όλα τα πλεονεκτήματα εκείνα, τα οποία προσφέρουν δυνατή αντιγήρανση σε όλα τα επίπεδα. Ο ελληνικός βασιλικός πολτός είναι υπεύθυνος για την ευεξία του δέρματος, επιταχύνοντας την ανανέωση της επιδερμίδας σε όλα τα επίπεδα. Η σύσταση της κρέμας περιέχει βιολογικό άγριο τριαντάφυλλο και συστατικά, όπως υαλουρονικό οξύ και εκχύλισμα κίστου.

Μπείτε στο Pharmacyonair και βρείτε όλες τις εκπτώσεις στις κρέμες ματιών των μεγαλύτερων brands.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr