Ειδοποιητήρια επίταξης απαλλοτριωμένων ακινήτων

Μετά το δήμο Βασιλικής με τον δήμαρχο του οποίου είχαν συνάντηση οι εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρίας που ανέλαβαν την εκτέλεση του έργου του Ε65, σειρά έχει ο δήμος Καλαμπάκας όσον αφορά το θέμα των απαλλοτριώσεων.

0 643

Μετά το δήμο Βασιλικής με τον δήμαρχο του οποίου είχαν συνάντηση οι εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρίας που ανέλαβαν την εκτέλεση του έργου του Ε65, σειρά έχει ο δήμος Καλαμπάκας όσον αφορά το θέμα των απαλλοτριώσεων. Μετά το δήμο Βασιλικής με τον δήμαρχο του οποίου είχαν συνάντηση οι εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρίας που ανέλαβαν την εκτέλεση του έργου του Ε65, σειρά έχει ο δήμος Καλαμπάκας όσον αφορά το θέμα των απαλλοτριώσεων.
Τούτο προκύπτει από σχετικό έγγραφο της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» που απεστάλη στον δήμο Καλαμπάκας βάση του οποίου γνωστοποιούνται οι διαδικασίες που έχουν ενεργοποιηθεί και θα εφαρμοστούν αναφορικά με τις απαλλοτριώσεις.
Διαδικασίες – δικαιολογητικά
Το έγγραφο της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» που εστάλη στο δήμο Καλαμπάκας μεταξύ άλλων αναφέρει:
«…Με την ανωτέρω (Β) σχετική απόφαση εγκρίθηκε η επίταξη των ιδιοκτητών που απαλλοτριώνονται με την (α) σχετική κοινή υπουργική απόφαση για την κατασκευή του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδος.
Προκειμένου να λάβουν γνώση οι ενδιαφερόμενοι, σας αποστέλλουμε πίνακα των δικαιούχων της επίταξης και παρακαλούμε για την ανάρτησή του στον πίνακα ανακοινώσεων των κατά τόπους δημοτικών υπηρεσιών…
Οι δικαιούχοι θα πρέπει μέχρι τις 30 Ιουλίου να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά που απαιτούνται για την πληρωμή τους:
– φωτοτυπία (όχι επικυρωμένη) τίτλου κυριότητας (διαθήκη, αποδοχή κληρονομιάς, γονική παροχή, δωρεά, συμβόλαιο αγοροπωλησίας κλπ.)
– Φορολογική ενημερότητα, σε περίπτωση που το ποσόν της επίταξης ξεπερνά τα 1500 Ευρώ, όλων των δικαιούχων.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει τίτλος κυριότητας και υπάρχει δυνατότητα, θα προσκομισθεί βεβαίωση χρησικτησίας 20ετίας από τον δήμο, μαζί με μια υπεύθυνη δήλωση, στην οποία θα βεβαιώνεται ότι δεν υπάρχει τίτλος κυριότητας.
Τα χρήματα της επίταξης, λόγω μη δυνατότητας προσέλευσης των ιδιοκτητών μπορεί να τα εισπράξει οποιοδήποτε άλλο άτομο με την προσκόμιση της ταυτότητάς του και εξουσιοδότηση με γνήσιο υπογραφής από τους ιδιοκτήτες.
Να πούμε τέλος ότι στις περιπτώσεις ενοικίασης ακινήτου μπορεί ο νοικιαστής με όλα τα δικαιολογητικά, να εισπράξει τα χρήματα των επικειμένων (σοδειά, δένδρα κλπ.).
Στην τελική ευθεία
Όλα αυτά… πιστοποιούν ότι σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την εκτέλεση του έργου μετά και την εγκατάσταση του εργοταξίου της αναδόχου για το τμήμα Παλαιόπυργου – Μουργκανίου.
Ήδη οι υπεύθυνοι της αναδόχου εταιρίας έρχονται σε επαφή με τους δημάρχους της περιοχής προκειμένου να κουβεντιάσουν μια σειρά ζητήματα που σχετίζονται με την ομαλή πορεία εκτέλεσης του έργου αλλά και τις αποζημιώσεις των ιδιοκτητών που η περιουσία τους απαλλοτριώνεται και επιτάσσεται.
Στο πλαίσιο αυτό, όπως γράψαμε σχετικά, πραγματοποιήθηκε και η συνάντηση με τον δήμαρχο Βασιλικής και θα ακολουθήσουν και άλλες προκειμένου να αντιμετωπιστούν μια σειρά προβλήματα που ανακύπτουν.
Τι λέει ο Δήμαρχος Καλαμπάκας
Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας Βύρων Μπουτίνα αναφερόμενος στο θέμα τονίζει ότι το έργο του Ε65 αρχίζει να εκτελείται και αυτό είναι θετική εξέλιξη δεδομένου, όπως τονίζει, ότι με την ολοκλήρωσή του ο νομός θα έχει συνδεθεί με την ΕΓΝΑΤΙΑ και την ΠΑΘΕ κάτι που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της περιοχής.
Επίσης ο κ. Μπουτίνας αναφέρει ότι τα όποια προβλήματα που δημιουργεί η εκτέλεση του έργου θα πρέπει να συζητούνται μεταξύ της αναδόχου εταιρίας και της Τ.Α. ώστε να αποφεύγονται δυσάρεστες επιπτώσεις στην υφιστάμενη κατάσταση.
Όλα τα ονόματα
Τασούλα Μαρία, Τσίπα Κυριακή, Τσίπα Κυράτσω, Κωστοπούλου Φωτεινή, Κωστόπουλος Στέφανος, Καλότυχου Αικατερίνη, Γατσιάς Ευθύμιος, Γατσιάς Ευθύμιος, Φουρτούνη Παρ/νη, Κέφου Ιωάννα, Κέφου Ιωάννα, Κομποδιέτα Μαρία, Κομποδιέτας Γεώργιος, Μαντζάνα Ευφροσύνη, Κομποδιέτας Ιωάννης, Καραλής Χρήστος, Μουντζάνα Βασιλική, Μαγκούφη Ελένη, Καλύβας Βασίλειος, Κορτίδη Αικατερίνη, Καραμήτζιου Ευαγγελία, Καραμήτζιος Αλέξανδρος, Μαντζάνας Ευθύμιος, Μαντζάνας Θεόδωρος, Μαντζάνα Ευφροσύνη, Μαντζάνας Αθανάσιος, Μητούλα Ειρήνη, Κουβάτα Φωτεινή, Αλεξίου Απόστολος, Αλεξίου Ραφαήλ – Κων/νος, Θεοδώρου Αικατερίνη, Αλεξίου Ελένη, Αλεξίου Απόστολος, Αλεξίου Νικόλαος, Κουβάτα Φωτεινή, Αλεξίου Απόστολος, Αλεξίου Ραφαήλ – Κων/νος, Αλεξίου Απόστολος, Θεοδώρου Αικατερίνη, Μπερντέ Βαρβάρα, Φαραζούμης Ευάγγελος, Λιούλιου Αγορή, Μπατζογιάννη Αναστασία, Δρούγκας Χρήστος, Δρούγκα Μαρία, Καραγιάννης Βασίλειος, Καρανάτσιος Θωμάς, Μπούγλα Λεμονιά, Βάλλας Κων/νος, Μίχου Χριστίνα, Βάλλας Ευάγγελος, Νίκου Αντώνιος, Μισδανίτη Βασιλική, Νίκου Σοφία, Φασούλας Χρήστος, Λιάκου Ευανθία, Αγγελής Δημήτριος, Πρίμου Όλγα, Αγγελής Δημήτριος, Αγγελή Κωνσταντινιά, Μπούρας Χρήστος, Μπούρας Χρήστος, Παπανικολάου Αθανάσιος, Παπαντωνίου Αντώνιος, Σκορδιάνης Φώτιος, Ταμπάς Αθανάσιος, Φουρτούνη Ζαφείρω, Φουρτούνης Αθανάσιος, Μπερτές Γεώργιος, Νικοπούλου Μαρία, Μανώλη Ευθυμία, Καψάλης Νέστωρ, Κώτσιας Αχιλλέας, Αποστολίδου Βαρβάρα, Σκαρλέας Χρήστος, Ζάρας Νικόλαος, Μίχος Κωνσταντίνος, Αγγελής Λάμπρος, Γκούμα Μαρία, Καψάλη Πολυξένη, Καψάλης Νικόλαος, Γατσιά Τριανταφυλλιά, Καψάλη Πολυξένη, Μπίτος Μιχαήλ, Νικοπούλου Ελένη, Αφοί Παπακώστα, Ακρίβου Βασιλική, Χασιώτης Δημήτριος, Τσαντούλας Απόστολος, Τσαντούλα Γεωργία, Παπανικολάου Βασιλική, Παπανικολάου Βασίλειος, Μπαλογιάννη Ιωάννα, Μπόζιακα Μαρία, Σκαρλέας Κων/νος, Καψάλης Νικόλαος, Φαραζούμης Ιωάννης, Μπερντές Λάμπρος, Μπερτές Νικόλαος, Μπερτέ Ζωή, Τάκος Χρήστος, Καΐκης Δημήτριος, Μπέλος Αθανάσιος, Γκοτζαμάνη Ελένη, Γκοτζαμάνης Νικόλαος, Γκοτζαμάνη Βασιλική, Ζαρακότα Μαρία, Παπαγεωργίου Φωτεινή, Παπαγεωργίου Πολέμαρχος, Σαγεώργη Δήμητρα, Ζαρλκότα Μαρία, Καραφίλλας Γεώργιος, Σιούλας Δημήτριος, Προυφόπουλος Νικόλαος, Προυφόπουλος Αθανάσιος, Προυφοπούλου Μαίρη, Σακοράφας Ιωάννης, Σιούτας Ιωάννης, Μπαζιμάς Ιωάννης, Μαμάτας Γεώργιος, Μπαρλαμπάνη Βούλα, Καραγιώργος Ηλίας, Τσέρτου Ευφροσύνη, Τσιάμης – Καΐκης Νικόλαος, Τσιάμμης – Καΐκης Σπυρίδων, Τούλα Μαρία, Παληγιάννης Ιωάννης, Παληγιάννη Μαρία, Παληγιάννης Ιωάννης, Νταπάς Δημήτριος, Γαζού Ιωάννα, Ευαγγελή Βλάχου, Μπάκος Στέφανος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr