Εσπερινούς για την περίοδο της Μ. Τεσσαρακοστής στην Καλαμπάκα θα τελεί η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων

Κάθε Κυριακή απόγευμα η Ιερά Μητρόπολή μας στο πλαίσιο της πνευματικής προετοιμασίας των πιστών μας για την περίοδο της Μ. Τεσσαρακοστής

0 378

Κάθε Κυριακή απόγευμα η Ιερά Μητρόπολή μας στο πλαίσιο της πνευματικής προετοιμασίας των πιστών μας για την περίοδο της Μ. Τεσσαρακοστής

Κάθε Κυριακή απόγευμα η Ιερά Μητρόπολή μας στο πλαίσιο της πνευματικής προετοιμασίας των πιστών μας για την περίοδο της Μ. Τεσσαρακοστής θα τελείται στις 4 Ενορίες της πόλεώς μας εναλλάξ, Κατανυκτικός Εσπερινός με προσκεκλημένους Ομιλητές:

1. Την Κυριακή της Τυρινής 13 Μαρτίου 2016, το απόγευμα, στον Ι. Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαμπάκας θα ομιλήσει ο Αρχιμ. Δομέτιος Ντελλής, Καθηγούμενος της Ι. Μ. Αγ. Τριάδος Μετεώρων μέ ΘΕΜΑ: « ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΗΣ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ ».

2. Την Κυριακή Α΄ Νηστειών 20 Μαρτίου 2016, το απόγευμα, στον Ι. Μητροπ. Ναό Αγ. Βησσαρίωνος Καλαμπάκας θα ομιλήσει ο Αρχιμ. Δωρόθεος Τζεβελέκας, μέ ΘΕΜΑ: «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ».

3. Την Κυριακή Β΄ Νηστειών 27 Μαρτίου 2016, το απόγευμα, στον Ι. Ναό Οσίων Μετεωριτών Πατέρων Καλαμπάκας θα ομιλήσει ο Πρωτ/ρος Χαρίλαος Παπαγεωργίου, μέ ΘΕΜΑ: « Ο ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο ΠΑΛΑΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ».

4. Την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως 3 Απριλίου 2016, το απόγευμα, στον Ι. Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαμπάκας θα ομιλήσει ο Σεβ/τος Αυλώνος κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, μέ ΘΕΜΑ: « ΣΤΑΥΡΟΣ, Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ».

5. Την Κυριακή Δ΄Νηστειών 10 Απριλίου 2016, το απόγευμα, στον Ι. Ναό Αγίων Κων/νου & Ελένης Καλαμπάκας θα ομιλήσει ο Πρωτ/ρος Αθανάσιος Γκίκας, Καθηγητής Α.Π.Θ. μέ ΘΕΜΑ: «ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΟΣ ».

6. Την Κυριακή Ε΄ Νηστειών 17 Απριλίου 2016, το απόγευμα, στον Ι. Μητρ. Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας θα ομιλήσει ο Ελλογιμώτατος κ. Σωτήριος Μπαλατσούκας , Διδάκτωρ & Αναπλ. Καθηγητής της Α.Ε.Α.Θ. μέ ΘΕΜΑ: « ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΟΝΑ».

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr