Άρθρο: Όσοι ρίχνετε φόλες στα σκυλιά, δεν είστε εγκληματίες. Έιστε τέρατα.

Είναι γνωστό ότι ο νόμος έχει πλέον γίνει πιο αυστηρός και όταν κάποιος πιάνεται να κακοποιεί ζώα,

0 654

Είναι γνωστό ότι ο νόμος έχει πλέον γίνει πιο αυστηρός και όταν κάποιος πιάνεται να κακοποιεί ζώα,

Είναι γνωστό ότι ο νόμος έχει πλέον γίνει πιο αυστηρός και όταν κάποιος πιάνεται να κακοποιεί ζώα,  διώκεται ποινικά από το Νόμο και πληρώνει βαρύ πρόστιμο. Ευτυχώς που ο Νόμος έγινε πιο αυστηρός.

Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν εμποδίζει όσους ρίχνουν φόλες ή κακοποιούν ή σκοτώνουν ζώα και κυρίως σκυλιά και μέσα στην πόλη να γίνονται τέρατα. Απορώ αυτοί οι άνθρωποι τι συνείδηση έχουν μέσα τους όταν ρίχνουν φόλες για να σκοτώσουν ζώα που τις περισσότερες φορές δεν τους έχουν επιτεθεί και δεν τους έχουν πειράξει. Βέβαια το ζήτημα με τα αδέσποτα πρέπει να λυθεί και υπάρχουν τρόποι, αλλά δεν γνωρίζω το ζήτημα και δεν ξέρω αν υπάρχει η ανάλογη θέληση από εκείνους που μπορούν να ξεκινήσουν τις διαδικασίες περισυλλογής.

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 στην Ασκληπιού ένα ανθρωπόμορφο τέρας έριξε φόλα σε σκύλο και τον δηλητηρίασε. Κόσμος όμως έσπευσε για να σώσει τον σκύλο. Τί να δείξει το τέρας με αυτόν τον τρόπο; Ήταν μαγκιά αυτή η ενέργεια; Τί σχέση είχε αυτή του η ενέργεια με το γιορτινό κλίμα που επικρατούσε στην Ασκληπιού, αλλά και σε όλη την πόλη μας; Λυπάμαι που υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν ευαισθησίες. Λυπάμαι που η κοινωνία μας δεν μαθαίνει να αγαπά τον άνθρωπο και την κτίση. Τα ζώα και η φύση είναι κι αυτά δημιουργήματα του Θεού. Και η Εκκλησία μας έχει τον άγιο Μόδεστο προστάτη των ζώων.

Εύχομαι το 2016 να αλλάζουμε προς το καλύτερο. Μόνοι μας αλλά και με τη βοήθεια των άλλων. Τουλάχιστον να αποκτήσουμε ευαισθησίες ώστε να μπορούμε και να καταφέρουμε σιγά σιγά να μάθουμε το πιο δύσκολο πράγμα.

Την αγάπη. Την αγάπη προς τον άλλον, τα ζωάκια, τη φύση, τα δάση, το πράσινο, τη θάλασσα. Όσοι ρίχνετε φόλες στα ζώα, τα δηλητηριάζετε και τα σκοτώνετε, είστε τέρατα. Σκεφτείτε πως θα ήταν να ρίχνουν στο φαγητό σας δηλητήριο.

ένας φιλόζωος
Ηρακλής Φίλιος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr