7ο Rocking under the Rocks Motorbike Festival – 29 Ιουλίου τα Κόκκινα Χαλιά

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 2 πρώτες μέρες του 7ου Rocking under the Rocks Motorbike Festival – Καλαμπάκα 2010 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας “Βασίλειος Καρακίτσιος”, αλλά δυστυχώς ο καιρός δεν επέτρεψε την ολοκλήρωση της 3ης ημέρας.

0 226

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 2 πρώτες μέρες του 7ου Rocking under the Rocks Motorbike Festival – Καλαμπάκα 2010 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας “Βασίλειος Καρακίτσιος”, αλλά δυστυχώς ο καιρός δεν επέτρεψε την ολοκλήρωση της 3ης ημέρας.

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 2 πρώτες μέρες του 7ου Rocking under the Rocks Motorbike Festival – Καλαμπάκα 2010 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας “Βασίλειος Καρακίτσιος”, αλλά δυστυχώς ο καιρός δεν επέτρεψε την ολοκλήρωση της 3ης ημέρας. Την Παρασκευή 16 Ιουλίου ο Φίλιππος Πλιάτσικας ξεσήκωσε το κοινό στο κατάμεστο στάδιο της Καλαμπάκας, τόσο με παλιές του επιτυχίες, όσο και με καινούργιες, συνοδευόμενος από τον Mc Yinca.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ερασιτεχνικά συγκροτήματα που εμφανίστηκαν πριν από αυτόν, οι Prima Vista, Tom & Jerry, Fouskes, Keep Losing και Broken Bikes, δέχθηκαν την ίδια αποθέωση από τους θεατές και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους, συμπεριλαμβανόμενου και του ίδιου του Πλιάτσικα.

Το Σάββατο 17 Ιουλίου, η επίδειξη BMX του Ποδηλατικού Συλλόγου Καλαμπάκας άφησε άφωνους τους εκατοντάδες θεατές που την παρακολούθησαν με τα εκπληκτικά άλματα και τη δεξιοτεχνία των αναβατών που συμμετείχαν.

Στη συνέχεια τα ερασιτεχνικά συγκροτήματα Planet of Zeus, Rex Mundi, T.T.H., With No Severity και Thickheads δώσαν τον καλύτερο εαυτό τους μπροστά στο πολυπληθές κοινό που ήρθε από όλη την Ελλάδα για να παρακολουθήσει τις συναυλίες, με τελική εκείνη των παγκοσμίως γνωστών Firewind, όπου και οι θεατές ξεσήκωσαν όλο το στάδιο.

Την Κυριακή 18 Ιουλίου, το Xtreme Motoshow από τους SXS διεξήχθη κανονικά και εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από το στάδιο. Τα μέλη της Μοτοσυκλετιστικής Λέσχης Καλαμπάκας συμμετείχαν σε όλα τα Μοτοπαιχνίδια, “κοντράροντας” τις ικανότητες τους, τόσο στην οδήγηση, όσο και στο κέφι, κάνοντας όλους τους θεατές να ξεκαρδιστούν στα γέλια.

Δυστυχώς, οι δυσμενής καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στην περιοχή λίγα μόλις λεπτά πριν την έναρξη των συναυλιών, δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση τους.

Οι διοργανωτές από το καφέ Ραψωδία, τη Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας και το Δήμο Καλαμπάκας αποφάσισαν να επαναληφθούν οι συναυλίες της συγκεκριμένης μέρας σε άλλη χρονική στιγμή. Αφού συζητήθηκε το θέμα της νέας ημερομηνίας με τα μέλη των συγκροτημάτων, ορίστηκε η Πέμπτη 29 Ιουλίου.

Για τον λόγο αυτό, η προγραμματισμένη συναυλία του τοπικού μας συγκροτήματος Πάλσαρ στο καφέ-μπαρ Αέρινο μεταφέρεται, κατόπιν συνεννοήσεως με τον Κο. Γεώργιο Γούλα, για την Πέμπτη 5 Αυγούστου, έτσι ώστε να μπορέσουμε όλοι να απολαύσουμε όλα τα “δικά μας” παιδιά στη ζωντανή εμφάνιση τους.

Επομένως, την Πέμπτη 29 Ιουλίου στο Υπαίθριο Θέατρο Καλαμπάκας διεξάγονται οι συναυλίες της 3ης μέρας του 7ου Rocking under the Rocks Motorbike Festival – Καλαμπάκα 2010 με την συμμετοχή των συγκροτημάτων Κόκκινα Χαλιά, Blacklegs, Rock & Lace, Dogtale και Animus. Η έναρξη θα είναι στις 20:30 και η τιμή εισιτηρίου θα είναι πάλι 10 ευρώ. Τα εισιτήρια από την Κυριακή 18 Ιουλίου καθώς και τα 3ημέρου θα ισχύουν κανονικά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.