7 πράγματα που πρέπει να προσέξετε πριν να εγκαταστήσετε έναν ανελκυστήρα σκάλας

Αν ζείτε σε ένα σπίτι με περισσότερα από ένα πάτωμα και η κινητικότητα γίνεται ή είναι ήδη ένα θέμα, η επιλογή του να εγκαταστήσετε έναν ανελκυστήρα σκάλας κάνει την ζωή σας πολύ πιο εύκολη.

0 3,521

Αν ζείτε σε ένα σπίτι με περισσότερα από ένα πάτωμα και η κινητικότητα γίνεται ή είναι ήδη ένα θέμα, η επιλογή του να εγκαταστήσετε έναν ανελκυστήρα σκάλας κάνει την ζωή σας πολύ πιο εύκολη.

Αν ζείτε σε ένα σπίτι με περισσότερα από ένα πάτωμα και η κινητικότητα γίνεται ή είναι ήδη ένα θέμα, η επιλογή του να εγκαταστήσετε έναν ανελκυστήρα σκάλας κάνει την ζωή σας πολύ πιο εύκολη.

Υπάρχουν πολλές εταιρίες, τύποι και μοντέλα ανελκυστήρων διαθέσιμα, άρα πώς ξέρετε ποιο είναι το σωστό για εσάς;

Σε αυτόν τον απλό οδηγό για την επιλογή του σωστού ανελκυστήρα σκάλας, σας παραθέτουμε τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε πριν να αγοράσετε έναν ανελκυστήρα. Έπειτα, αφού θα έχετε λίγη παραπάνω γνώση πάνω στο θέμα, θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα επιλέγοντας τον ανελκυστήρα σκάλας της επιλογής σας.

Tα 7 πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε πριν αγοράσετε έναν ανελκυστήρα σκάλας.

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον πρακτικό οδηγό επιλογής ανελκυστήρα που θα σας βοηθήσει να αγοράσετε τον σωστό για τις ανάγκες σας στο χαμηλότερο κόστος.

1. Διαλέγοντας την σωστή εταιρία: Το πρώτο πράγμα που θέλετε να βρείτε είναι μία αξιόπιστη εταιρία που μπορεί να χειριστεί την εγκατάστασή σας. Ψάξτε για μία εταιρία που προσφέρει μελέτη δωρεάν, χωρίς υποχρέωση. Αυτό θα διασφαλίσει ότι συνεργάζεστε με επαγγελματίες που ξέρουν τι κάνουν και δεν δουλεύουν μόνο για τα χρήματα. Μία καλή εταιρία ανελκυστήρων πρέπει να ειδικεύεται στην εγκατάσταση, στις επισκευές , στις ενοικιάσεις, σε εκτεταμένες εγγυήσεις, αφαιρέσεις , αλλαγές τοποθεσίας και επανατοποθετήσεις όπως και σε πολλά περισσότερα. Πρέπει να έχουν μία εκτεταμένη ομάδα μηχανικών που σας κάνει να νιώθετε άνετα όταν μιλάτε μαζί τους.

2. Μιλήστε με τον ασφαλιστή σας: Πριν να αποφασίσετε ποιος ανελκυστήρας σκάλας είναι κατάλληλος για εσάς, είναι καλό να ξέρετε πόσο θα είναι το κόστος. Δείτε πόσο από το κόστος μπορεί να καλύψει η ασφάλεια υγείας σας όπως και αν παρέχουν επιπλέον κάλυψη αν αγοράσετε έναν μεταχειρισμένο ανελκυστήρα αντί για έναν καινούργιο. Ρωτήστε εάν παρέχουν επιπλέον κάλυψη για έναν καμπυλωτό ανελκυστήρα ( καθώς είναι πιο ακριβοί από τους ίσιους.) Επίσης ρωτήστε σχετικά με την ενοικίαση αντί της αγοράς.

3. Είναι η σκάλα σας ίσια: Στις ίσιες σκάλες είναι ευκολότερο να εγκατασταθεί ένας ανελκυστήρας σκάλας και γενικά κοστίζει λιγότερα χρήματα για την εγκατάσταση. Η εταιρία σας θα πρέπει να είναι ικανή να διεκπεραιώσει τα πάντα, από την μελέτη μέχρι την εγκατάσταση μέσα σε 3 με 7 μέρες το περισσότερο. Η εγκατάσταση από μόνη της παίρνει 1 με 2 ώρες.

4. Η σκάλα σας είναι καμπυλωτή; Οι καμπυλωτές σκάλες απαιτούν μία ειδική μελέτη του χώρου και τυπικά χρειάζονται περισσότερο χρόνο και κοστίζουν περισσότερο για να εγκατασταθούν. Οι τιμές διαφέρουν από μοντέλο σε μοντέλο όπως και ο χρόνος εγκατάστασης, άρα θα πρέπει να μιλήσετε με μία εταιρία εγκατάστασης ανελκυστήρων σκάλας, για να σας δώσει μία εκτίμηση. Φυσικά υπάρχουν τρόποι να μειώσετε το κόστος, γι’ αυτό φροντίστε να ρωτήσετε αν μπορεί να μετατραπεί η σκάλα σας ώστε να μπορεί να εγκατασταθεί ίσιος ανελκυστήρας.

5. Ενοικίαση ή αγορά; Πολλοί επαγγελματίες εγκατάστασης ανελκυστήρων σας προσφέρουν την επιλογή να νοικιάσετε έναν ανελκυστήρα ή να αγοράσετε έναν. Σκεφτείτε το κόστος που θα πληρώσετε και υπολογίστε αν βγαίνει περισσότερο από το να αγοράσετε έναν καινούργιο. Σκοπεύετε να μείνετε στο σπίτι σας για μεγάλο διάστημα ή σκέφτεστε να μετακομίσετε σύντομα; Νοικιάζετε ή είστε ο ίδιος ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο μένετε; Στο τέλος η επιλογή του να νοικιάσετε ή να αγοράσετε βασίζεται στο ποια είναι η καλύτερη οικονομική επιλογή για εσάς.

6. Καινούργιο ή μεταχειρισμένο: Για αυτούς που έχουν έναν σφιχτό προϋπολογισμό, ένας καλός τρόπος να μειώσετε το κόστος από την αγορά ή την ενοικίαση ενός ανελκυστήρα σκάλας είναι η επιλογή ενός επιδιορθωμένου. Οι επιδιορθωμένοι ανελκυστήρες είναι μεταχειρισμένοι ανελκυστήρες που έχουν ανακατασκευαστεί. Τυχόν φθαρμένα τμήματα ή τμήματα που λείπουν έχουν αντικατασταθεί. Σιγουρευτείτε ότι η εταιρία σας προσφέρει εγγύηση τουλάχιστον ενός έτους για κάποιον επιδιορθωμένο ανελκυστήρα. Για τους περισσότερους καμπυλωτούς ανελκυστήρες , να έχετε στο μυαλό σας ότι θα πρέπει να αγοράσετε καινούργια ράγα.

7.Το τυπικό μοντέλο με την καρέκλα. Τελικά όταν θα έχετε αποφασίσει σχετικά με όλους τους παράγοντες, θα σας παρουσιαστεί μια λίστα με όλα τα διαθέσιμα μοντέλα τις μάρκες και τις επιλογές. Προσπαθήστε να διαλέξετε έναν ανελκυστήρα σκάλας στον οποίο νιώθετε άνετα. Τα περισσότερα μέρη έχουν μοντέλα που μπορείτε να δοκιμάσετε πριν να τα αγοράσετε. Αν η διακόσμηση είναι σημαντική για εσάς , διαλέξτε ένα μοντέλο που να είναι διακριτικό.

Βρίσκοντας την καλύτερη προσφορά σε ανελκυστήρα σκάλας.

Βρείτε μια εταιρεία που εγκαθιστά επαγγελματικά ανελκυστήρες , καθώς και αναλαμβάνει όλες τις εργασίες και υπόσχεται κάποια ιδιαίτερη οικονομία . Μην ταλαιπωρήστε με τις σκάλες για μία ακόμη ημέρα .

Για περισσότερες λεπτομέρειες: http://goo.gl/HnF4ho

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.