6η Πεζοπορία Οξύνειας – Ευχαριστήριο για την επιτυχία της

0 612

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε η 6η πεζοπορία Οξύνειας με 100 περίπου συμμετέχοντες οι οποίοι απόλαυσαν μια όμορφη πορεία από την Οξύνεια μέχρι στις Σταγιάδες.

Ο κ. Θανάσης Ράπτης που ήταν και ο αρχηγός της πεζοπορίας γράφει σχετικά με την δραστηριότητα:

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΞΥΝΕΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Η ΕΚΤΗ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΞΥΝΕΙΑΣ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018.
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΑΠΟ 10 ΜΕΧΡΙ 79 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο κ. ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η κ. ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΜΠΕΛΛΟΥ-ΤΑΣΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ 12 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ.

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 85 ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΣΤΑΓΙΑΔΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 100.

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΞΥΝΕΙΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΚΑΜΠΟΥ, ΣΤΑΓΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΣΤΑΓΙΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ,ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΤΑΓΙΑΔΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΚΕΡΑΣΜΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ.

ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ ΧΑΛΒΑ ¨ΜΑΤΗ¨,ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΨΩΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΙΔΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΤΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΞΥΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΝΕΡΩΝ,ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΟΞΥΝΕΙΑΣ κ.ΤΣΙΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ-ΝΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ κ.ΕΦΗ ΜΑΝΘΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΑΣΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΘΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ,ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΖΟΠΟΡΕΙΑ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΠΤΗΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.