3η Συνάντηση Φίλων Ελεύθερης Ιππασίας στην Καστανιά Καλαμπάκας

Casa Di Calo ή αλλιώς το “Σπίτι του Αλόγου” λέγεται το Σαλέ – Ιππικός όμιλος που λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό στην περιοχή “Βάλλια Μακρυγιάννη” 3 χλμ πριν την Καστανιά Καλαμπάκας.

0 250

Casa Di Calo ή αλλιώς το “Σπίτι του Αλόγου” λέγεται το Σαλέ – Ιππικός όμιλος που λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό στην περιοχή “Βάλλια Μακρυγιάννη” 3 χλμ πριν την Καστανιά Καλαμπάκας.

Casa Di Calo ή αλλιώς το “Σπίτι του Αλόγου” λέγεται το Σαλέ – Ιππικός όμιλος που λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό στην περιοχή “Βάλλια Μακρυγιάννη” 3 χλμ πριν την Καστανιά Καλαμπάκας. Το τριήμερο 23 – 24 – 25 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στον χώρο του ομίλου η 3η Συνάντηση Φίλων Ελεύθερης Ιππασίας  που διοργάνωσαν, ο Ανδρέας Ξυνογαλάς και η Κατερίνα Δήμου, μέλη του Ιππικού Φυσιολατρικού Ομίλου Μηλεών.

Η συνάντηση αυτή έγινε στον συγκεκριμένο χώρο με αφορμή τα εγκαίνια του Casa Di Calo και με σκοπό την στήριξη της προσπάθειας του υπεύθυνου του Σαλέ, Κώστα Παπαγιάννη που πραγματικά δημιούργησε κάτι μοναδικό στην περιοχή.

Το τριήμερο περιελάμβανε μια σειρά από εκδηλώσεις, όπως βόλτες με άλογα, διάφορα αθλήματα, σεμινάριο – επίδειξη μεταφοράς ξυλείας από το δάσος από κάτοικο της περιοχής, κ.α. Το Καλαμπάκα City βρέθηκε στις εκδηλώσεις και γνώρισε από κοντά τους ανθρώπους των ιππικών ομίλων που συμμετείχαν στην συνάντηση και ευχαριστεί για την θερμή υποδοχή και φιλοξενία. Επίσης θερμή ήταν και η φιλοξενία από τους ανθρώπους του Casa Di Calo που μας περιποιήθηκαν δεόντως.

Εμείς με την σειρά μας σας συστήνουμε ανεπιφύλαχτα μια επίσκεψη στον χώρο του Σαλέ, είτε έχετε άλογο είτε όχι καθώς μπορείτε να θαυμάστε από κοντά τα όμορφα τετράποδα και να κάνετε μια μικρή βόλτα στην περιοχή μαζί τους. Επίσης να απολαύσετε τον καφέ, το παγωτό και το ποτό σας στον χώρο του Σαλέ το οποίο παραμένει ανοιχτό ολόκληρο τον χρόνο!

πηγή Καλαμπάκα City no 27

caza_di_calo_IMG_9404

Κατερίνα Δήμου και Ανδρέας Ξυνογαλάς. Οι διοργανωτές της 3ης Συνάντησης Φίλων Ελεύθερης Ιππασίας

caza_di_calo_IMG_9422

caza_di_calo_IMG_9443

caza_di_calo_IMG_9455

caza_di_calo_IMG_9465

Caza di Calo στην Καστανιά Καλαμπάκας

caza_di_calo_IMG_9318

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.