Νεκρός 21χρονος ποδοσφαιριστής σε αγώνα της Γ’ Εθνικής

0 1.274

Πέθανε το απόγευμα της Τετάρτης (2/2) ο ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Λάμπη, ο οποίος λίγα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα Ηλιούπολη – Ερμιονίδα έχασε την αισθήσεις του και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Γενικό Νοσοκομείο “Αλεξάνδρα” χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον.

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε η επίσημη Ηλιούπολη με ανάρτησή της στο facebook:

 

 

Aλέκο μας, φίλε μας, αδερφέ μας, έφυγες τόσο άδικα.

Όλη η ομάδα, όλη η πόλη θρηνεί σήμερα. Δεν βγαίνουν τα λόγια… μόνο ενας αβάσταχτος πόνος και ένας κόμπος στο στομάχι.

Καλό ταξίδι Αλεκάρα…“, έγραψαν από την αθηναϊκή ομάδα, αποχαιρετώντας τον Αλέξανδρο Λάμπη.

Ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Γιώργος Χατζηδάκης έγραψε επίσης για την απώλεια του 21χρονου ποδοσφαιριστή:

Τι συνέβη

Στη διάρκεια του αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο 21χρονος παίκτης σωριάστηκε στον αγωνιστικό χώρο, με τους γιατρούς να σπεύδουν για να τον επαναφέρουν. Του γίνονταν μαλάξεις για τουλάχιστον 15 λεπτά δίχως αποτέλεσμα.

Ασθενοφόρο δεν βρισκόταν αρχικά στο γήπεδο της Ηλιούπολης και αφίχθη μετά από περίπου 20 λεπτά. Σύμφωνα με τους αξιωματούχους της αναμέτρησης, ο ποδοσφαιριστής διεκομίσθη στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα με ελάχιστο σφυγμό, αλλά χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Παρά τις εκεί προσπάθειες των γιατρών, δεν κατέστη εφικτό ο 21χρονος να κρατηθεί στη ζωή και απεβίωσε.

Στις 25 Φεβρουαρίου ο Αλέξανδρος Λάμπη θα έκλεινε τα 22 του, γεννημένος το 2000. Ήταν μεσοεπιθετικός και στην Ηλιούπολη ανήκε από το καλοκαίρι του 2020, προερχόμενος από την Καλλιθέα. Προηγουμένως είχε περάσει και από τον Απόλλωνα.

πηγη – –  sport24.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr