2ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας – Ευχαριστήριο στη Δημοτική Αρχή

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά εσάς,

0 318

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά εσάς,

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά εσάς, το Δήμο Καλ/κας και ειδικότερα τους Υπεύθυνους της Σχολικής Επιτροπής Α΄/θμιας Εκπαίδευσης, τους Αντιδημάρχους Παιδείας, Οικονομικών, Τεχνικών Έργων, Καθαριότητας και Γραφείο Τεχνικών-Μελετών Έργων για τη συνεχή βοήθεια, συνεργασία και στήριξη σε σημαντικά έργα υποδομής, αποκατάστασης, βελτίωσης της ποιότητας ζωής και υγείας όσο και της ασφάλειας των μαθητών μας.

Με τα παραπάνω αποδείξατε για άλλη μια φορά το συνεχές ενδιαφέρον σας για το σχολείο μας αλλά και γενικά του Δήμου μας. Ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε να συνεχίσετε την παροχή των πολύτιμων υπηρεσιών σας στα σχολεία και στην κοινωνία του Δήμου με τον ίδιο ζήλο, διότι στις δύσκολες μέρες που διανύουμε χρειαζόμαστε τέτοιες ενέργειες που θα πρέπει να αναδεικνύονται, ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με τις πράξεις τους το μέλλον της χώρας μας..ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!

Με εκτίμηση

Ο Δ/ντής, το διδακτικό Προσωπικό και οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλ/κας

Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε και το Σύλλογο γονέων του Σχολείου μας και το Δ.Σ. που πάντα στέκονται αρωγοί σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης και επίλυσης τεχνικών θεμάτων του σχολείου μας που τους ζητείται, με όραμα και ελπίδα για αποδοτικότερη και ποιοτικότερη εκπαίδευση των παιδιών τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.