Τρίκαλα – Μετέωρα ο πρώτος αγώνας του διήμερου Διασυλλογικού Ποδηλατικού Αγώνα του Συλλόγου « Ασκληπιός »

0 1.266

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος “ΑΣΚΛΗΠΙΌΣ” Τρικάλων  διοργανώνει τον 1ο Διασυλλογικό Διήμερο Ποδηλατικό Αγώνα με Διεθνή Συμμετοχή κατηγορίας ΑΝΔΡΩΝ ,με την επωνυμία έπαθλο ‘ ‘ΛΕΩΝΙΔΑΣ Κ. ΜΑΚΡΗΣ ΙΑΤΡΟΣ’’.

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ:

ΙΔΡΥΜΑ ΛΕΩΝΙΔΑ Κ. ΜΑΚΡΗ ΙΑΤΡΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως ακολούθως:

1Ος ΑΓΩΝΑΣ Σάββατο 30 Ιουνίου 2018 ώρα 16:00 , αγώνας αντοχής 106.5 χ.λ.μ. Τρίκαλα – Μετέωρα .

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: (Αφετηρία Κεντρική Πλατεία Τρικάλων , Β .Τσιτσάνη-Διονυσίου- Ιακωβάκη-Γέφυρα Γκίκα-Μαγκίνα-Καποδιστρίου-Κοραή-Γέφυρα Βουβής-Αμαλίας-Σατωβριάνδρου-Αγιος Οικομένιος-Λεπτοκαρυά-Περδικοράχη-Χαιδεμένη-Πλάτανος-Ρίζωμα-Θεόπετρα-Εθνική οδός προς Καλαμπάκα-Δημαρχείο-επιστροφή Ξενοδοχείο Ξένια-Διασταύρωση Περιφερειακός ΜΕΤΕΩΡΩΝ -ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ 50 μέτρα πριν την διασταύρωση της Ι. Μονής Αγίου Στεφάνου.

2ος ΑΓΩΝΑΣ Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 ώρα 11:00 , αγώνας ΣΙΡΚΟΥΊ 55 χ.λ.μ  Τρίκαλα.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: (Αφετηρία κεντρική πλατεία Τρικάλων-Βασ. Τσιτσάνη-Διονυσίου-Απ. Ιακωβάκη-Δεξιά γέφυρα Γκίκα-φανάρια Αγίου Κων/νου δεξιά –Καποδιστρίου-Παλαιό Δεσποτικό-Κοραή-Γέφυρα Γούρνας-αριστερά οδός Αμαλίας – δεξιά Μαιευτήριο-κόμβος Μαιευτηρίου – δεξιά οδός Στρ .Σαράφη-Στρ.Σαράφη-κεντρική πλατεία Τρικάλων –Τερματισμός).

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ποδηλάτες που ανήκουν στο δυναμικό της Ε.Ο.Π και έχουν έγκυρο δελτίο .

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Η δήλωση συμμετοχής αποστέλεται ταχυδρομικώς στην διεύθυνση ή στο email : pasasklipios@yahoo.gr
όπου θα αναφέρεται ο αριθμός των αθλητών με πλήρη στοιχεία και του εκπροσώπου του Συλλόγου ο οποίος θα είναι αρμόδιος για οποιαδήποτε παρέμβαση προς την Αγωνόδικη Επιτροπή .

Ο διοργανωτής έχει την πλήρη ευθύνη της διοργάνωσης και διεξαγωγής του αγώνα (ιατρική κάλυψη σύμφωνα με το άρθρο 7 των γενικών κανονισμών της Ε.Ο.Π και τεχνικά θέματα.Οι παραπάνω αγώνες θα πρέπει να τελεσθούν βάση των κανονισμών της Ε.Ο.Π και τη συνδρομή της Τροχαίας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΚΑΠΕΤΗΣ ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr