14χρονη έπεσε σε παγίδα στο Facebook

Στην παγίδα που είχε στήσει ένας 58χρονος μέσω του Facebook, προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις, έπεσε ένα ανήλικο κορίτσι.

0 151

Στην παγίδα που είχε στήσει ένας 58χρονος μέσω του Facebook, προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις, έπεσε ένα ανήλικο κορίτσι.

Στην παγίδα που είχε στήσει ένας 58χρονος μέσω του Facebook, προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις, έπεσε ένα ανήλικο κορίτσι. Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών το 14χρονο κορίτσι, πριν περίπου ένα μήνα άρχισε να επικοινωνεί καθημερινά με τον 58χρονο άνδρα μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και προχθές αποφάσισαν να συναντηθούν.

Ομως, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, η συνάντηση δεν περιορίστηκε σε μια απλή γνωριμία, καθώς ο άνδρας είχε στήσει καλά την ερωτική του παγίδα. Την έπεισε να συναντηθούν από κοντά και έτσι έδωσαν ραντεβού σε κεντρικό καφέ της Πάτρας για να γνωριστούν καλύτερα. Μετά από ώρες ο άνδρας φέρεται να πρότεινε στην κοπέλα να τον επισκεφτεί στο σπίτι του και η ανήλικη ανταποκρίθηκε. Ο 58χρονος μόλις η κοπέλα μπήκε στο σπίτι του, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, εκδήλωσε τις ερωτικές του επιθυμίες. Φέρεται ότι κλείδωσε την πόρτα του σπιτιού για να μην μπορεί να διαφύγει η ανήλικη και στη συνέχεια άρχισε να τη χαϊδεύει σε διάφορα σημεία του σώματός της. Η κοπέλα δεν ανταποκρίθηκε στις πιέσεις που της ασκούσε ο 58χρονος στο σπίτι του και τελικά κατάφερε να ξεκλειδώσει την πόρτα και να διαφύγει.

Αμέσως μετέβη στο σπίτι της και ενημέρωσε τους γονείς της για την περιπέτειά της. Εντρομοι ο πατέρας και η μητέρα της τη συνόδευαν στην Ασφάλεια, όπου υπέβαλαν μήνυση εναντίον του.

πηγή espressonews.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.