13.220 αυτοκίνητα πέρασαν τα διόδια της Ε-65 προς Τρίκαλα πριν το Πάσχα!

1 914

Αξιοσημείωτα στοιχεία για την επισκεψιμότητα στην περιοχή του νομού Τρικάλων 

Ο νομός Τρικάλων αποτελεί πλέον προορισμό εκδρομέων από κάθε γωνιά του κόσμου, με τα στοιχεία που φέρνει στη δημοσιότητα το Trikalanews.gr, να δείχνουν ότι είμαστε στην κορυφή των επιλογών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Με βάση τα στοιχεία της Κεντρικής Οδού για το τριήμερο πριν την Κυριακή της Ανάστασης, κατευθύνθηκαν προς τα Τρίκαλα συνολικά 13.220 αυτοκίνητα που πέρασαν από τα διόδια της Ε-65 στο ύψος των Σοφάδων. Από αυτά συνέχισαν μέχρι και τα διόδια λίγο έξω από την πόλη των Τρικάλων κατά την Μ. Πέμπτη, Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο, 8.565 αυτοκίνητα.

Η μεγαλύτερη προσέλευση δε, σημειώθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη που σημαίνει ότι οι περισσότεροι επισκέπτες είχαν μια πολυήμερη διαμονή στα μέρα μας.

Να σημειωθεί επίσης ότι όπως καταγράφει το Trikalanews.gr, μόλις 2475 αυτοκίνητα κινήθηκαν στον άξονα του Ε-65 προς Αθήνα από τα Τρίκαλα κατά το ίδιο τριήμερο.

Όλα αυτά, αφορούν μόνο την προσέλευση από το τμήμα της Ε-65 ενώ μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται και πάρα πολλά λεωφορεία γεμάτα με εκδρομείς.  Αν συνυπολογίσουμε και την αθρόα προσέλευση από Βορρά, συμπεραίνουμε ότι δύσκολα…θα ξαναμείνουμε μόνοι οι Τρικαλινοί.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. Alex λέει

    Φυγανε οι βαρβαροι και ησυχασε η καλαμπακα και οχι μονο…ηρεμησε κσι το κυκλοφοριακο..μονο τουριστες εμειναν που δεν ενοχλουν σε τιποτα….

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.