Τρίκαλα: Η Εορτή της Συνάξεως της Ιεράς, Εφεστίου και Θαυματουργού Εικόνος Παναγίας της Επονομαζομένης «ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ»

0 769

Φέρεται εις γνώσιν του Χριστεπωνύμου πληρώματος ότι, λόγω της διαμορφωθείσης καταστάσεως εκ της πανδημίας του κορωνοϊού (covid-19) και συμφώνως με τα ληφθέντα μέτρα, η φετινή Πανήγυρις της Συνάξεως της Εφεστίου Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας της επονομαζομένης «ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ την Κυριακή των Μυροφόρων, θα τελεσθεί «κεκλεισμένων των θυρών» χωρίς τη συμμετοχή χριστιανών και ο Ιερός Ναός θα παραμείνει κλειστός για τους προσκυνητές.

Οι ιερές Ακολουθίες θα αναμεταδοθούν σε ζωντανή σύνδεση από το Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως «ΑΓΙΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣ» μέσω της συχνότητος των 102 F.M. και διαδικτυακά από το κανάλι της ενορίας Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων στο YouTube: ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ κατά το κάτωθι πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΜΑΪΟΥ 2020, ΩΡΑ 7:30 μ.μ.:

Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΜΑΪΟΥ, ΩΡΑ 7:30 π.μ.:

Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

ΩΡΑ 9:30-12:15 βραδινή:

Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Από Δευτέρα 4 Μαΐου ο Ιερός Ναός Παναγίας Επισκέψεως θα παραμένει καθημερινά ανοικτός 8-10 το πρωί και 6-8 το απόγευμα. Μπορείτε να προσέρχεσθε για ατομική προσευχή, τηρώντας τα μέτρα προφύλαξης.

Ευχόμαστε η Υπεραγία Θεοτόκος η «ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ» να πρεσβεύει προς τον Αναστάντα Κύριό μας για όλους τους ευσεβείς Ορθοδόξους Χριστιανούς και υπέρ της ταχείας λυτρώσεως εκ της πανδημίας.

 

Ε Κ   Τ Ο Υ   Ι Ε Ρ Ο Υ   Ν Α Ο Υ

panagiaepiskepsi.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr