Συνελήφθη ο Στέφανος Χίος για πρωτοσέλιδο του «Μακελειού»

0 1.271

Συνελήφθη,  το βράδυ της Πέμπτης, ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, έξω από τα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό», στην Καλλιθέα.

Η σύλληψη έγινε έπειτα από εισαγγελική παραγγελία για την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης μέσα στις προθεσμίες της αυτόφωρης διαδικασίας, για δημοσίευμα σχετικά με την συμφωνία με την ΠΓΔΜ.

Ο δημοσιογράφος κρατείται αυτή την ώρα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Την εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό» στο οποίο, με αφορμή τη συμφωνία για το Μακεδονικό, παρουσιάζονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς να εκτελούνται από στρατιωτικό απόσπασμα.

Μήνυμα για συμπαράσταση από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

Αυτή η εφημερίδα, η οποία είναι η συνείδηση και η ψυχή των Ελλήνων πατριωτών, δεν πρόκειται να φιμωθεί. Δεν πρόκειται να τη λυγίσουν οι χειροπέδες της εξουσίας. Η εις βάρος μας βία, οι μέθοδοι καταστολής και μας πεισμώνουν και μας δυναμώνουν, για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας ενάντια στη διαφθορά της εξουσίας και σε όλους εκείνους που προδίδουν τα εθνικά μας συμφέροντα.
Σήμερα, στις 12 π.μ., όλοι οι Έλληνες πατριώτες στο Κτίριο 16, στα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων, για συμπαράσταση στον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο.

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr