Στον Δήμαρχο μέλη της Διοίκησης του Α.Σ Μετέωρα

0 1.113

Τον Δήμαρχο Καλαμπάκα κ. Θοδωρή Αλέκο, επισκέφτηκαν σήμερα ο πρόεδρος της ομάδος των Μετεώρων κ. Κωνσταντίνος Βαβίτσας μαζί με τον κ. Γεώργιο Βαβίτσα, στυλοβάτη  της φετινής προσπάθειας της ποδοσφαιρικής ομάδος της πόλης μας και απ’ ότι όλα δείχνουν η οικογένεια Βαβίτσα έχει θετικές διαθέσεις και για τη νέα σαιζόν, κάτι όμως που θα ξεκαθαρίσει εντός του Ιουνίου.

Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν με τον κ. Θοδωρή Αλέκο αλλά και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και αθλητισμού κ. Γεώργιο  Θώμο  στο γραφείο του Δημάρχου, όπου είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση για το μέλλον της ομάδος της πόλης και για τα σχέδια που υπάρχουν.

Ο Δήμαρχος, συνεχάρη τους κ. Κώστα και Γιώργο Βαβίτσα καθώς και όλη της διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές των Μετεώρων για την παραμονή της ομάδος στην κατηγορία και τόνισε πως ο ίδιος και η Δημοτική Αρχή, θα είναι στο πλευρό του ιστορικού σωματείου, όπως ήταν και την φετινή χρόνια, όπου και όταν χρειάστηκε

Από τη μεριά της διοικήσεως  υπήρξαν ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο για τη συμπαράσταση σε μια δύσκολη χρονιά και ζητήθηκε η περαιτέρω στήριξη για τη νέα η οποία ναι μεν θα είναι ευχάριστη, αλλά συνάμα δύσκολη και επίπονη και είναι αυτονόητο πως απαιτείται η στήριξη όλων.

Επίσης συζητήθηκαν και θέματα που έχουν να κάνουν και με τις γηπεδικές εγκαταστάσεις του σταδίου και υπήρξε σύμφωνη γνώμη ότι πρέπει να γίνουν ενέργειες για να δημιουργηθούν καλύτερες υποδομές.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr