Ποιότητα Ζωής Δ. Μετεώρων: Ναι στο κλείσιμο της οδού Τρικάλων – Η Τελική απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο

1 1.141

Ναι στην απομάκρυνση του περιπτέρου από την οδό Ρόδου – συγκεκριμένη θέση – αποφάσισαν τα μέλη της Ποιότητας Ζωής με την παρατήρηση εάν υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιον να ξανασυζητηθεί για άλλο σημείο!

Το κλείσιμο της οδού Τρικάλων εισηγήθηκε ο πρόεδρος της Ποιότητας Ζωής κ. Κόττης εξηγώντας τους λόγους που είναι κυρίως η βοήθεια προς επαγγελματίες και πολίτες με αφορμή των συνεπειών του κορονοϊού και αν ισχύσει θα έχει διάρκεια έως 31 Οκτωβρίου.

Ο κ. Παπάντος στάθηκε σε σημεία της μελέτης που παρουσιάστηκε σήμερα και ζήτησε σχετικές εξηγήσεις τονίζοντας πως υπάρχουν αντιδράσεις από πολλούς επαγγελματίες και της εστίασης.

Ο Δικηγόρος κ. Δήμος Θανάσουλας Δικηγόρος μίλησε εκ μέρους των επαγγελματιών 68 στον αριθμό που υπογράφουν σχετικό κείμενο κάνοντας λόγο για προβλήματα που θα προκληθούν σε επιχειρήσεις από την εφαρμογή του κλεισίματος της οδού Τρικάλων.

Η Ποιότητα Ζωής που έχει και την πλειοψηφία πήρε την απόφαση ΝΑΙ για το κλείσιμο της οδού και πλέον θα συζητηθεί στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ακολουθεί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
  1. ΟΧΙάς λέει

    Η οικονομία περνάει ίσως τη χειρότερη φάση της εδώ και δεκαετίες με την ύφεση να χτυπάει κόκκινο, την ανεργία να εκτοξεύεται, τα εισοδήματα να μειώνονται, την αβεβαιότητα να επικρατεί και εσείς εκεί STOP. Αλήθεια, εσείς που τονίζετε με κάθε τρόπο πόσο «αγαπάτε τους επαγγελματίες» δεν ανησυχείτε; ούτε ένας ούτε δύο , 68 δεν επιθυμούν το κλείσιμο των δρόμων. Αν λάβουμε υπόψη το ΟΧΙ της τοπικής κοινότητας και ότι στην επιτροπή ποιότητας ζωής το ΝΑΙ υπερίσχυσε μόνο με μια ψήφο όλα αυτά μαζί να σας προβληματίσουν και να καταλάβετε ότι λάθος αρμενίζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr