Ο καιρός της εβδομάδας: Βροχές τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με κανονικές θερμοκρασίες

0 879

Τρίτη, 9-6-2020 Τις πρωινές ώρες ηλιοφάνεια με συννεφιά και τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Το μεσημέρι και το απόγευμα αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Μακεδονία, τη Θράκη, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και το βόρειο Αιγαίο. Αναμένεται αυξημένη Αφρικανική σκόνη.

Άνεμοι, από Δυτικές και Νότιες διευθύνσεις, στα πελάγη 4-5 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στα ηπειρωτικά από 11 έως 32 και στα νησιωτικά τμήματα από 15 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με συννεφιά, το μεσημέρι και το απόγευμα πιθανή βροχή ή καταιγίδα. Άνεμοι μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 16 έως 29 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά. Άνεμοι μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 17 έως 30 βαθμούς.

Τετάρτη-Πέμπτη, 10-11/6/2020
Τις πρωινές ώρες αίθριος με λίγη συννεφιά, το απόγευμα στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά κυρίως ορεινά τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι Δυτικοί, στα νότια πελάγη 5-6 Μποφόρ. Η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη ενώ αναμένεται αυξημένη Αφρικανική σκόνη. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.

Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή, 12-14/6/2020
Τις πρωινές ώρες αίθριος με λίγη συννεφιά, το μεσημέρι και το απόγευμα αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά και κυρίως ορεινά της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας. Οι άνεμοι από Δυτικές διευθύνσεις, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ και η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

του Μετεωρολόγου Μιχάλη Σιούτα

από makthess.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr