Μικέλης Χατζηγάκης: «Το ήθος στην πολιτική»

1 961

Με αφορμή τις αήθεις επιθέσεις – περί κομμωτηρίου και φορέματος – που δέχτηκαν οι κυρίες Γεννηματά και Αχτσιόγλου, ο Μικέλης Χατζηγάκης πήρε θέση χαρακτηρίζοντας τις ως σεξιστικές και ανήθικες σε σχέση με την πολιτική δεοντολογία. «Μια πολιτικός», δήλωσε ο Χατζηγάκης, «δεν κρίνεται από το τι είδους φόρεμα έχει ούτε αν έχει πάει στο κομμωτήριο πριν από κάποια συνεδρίαση.

Κρίνεται από τις θέσεις, τις προτάσεις και τις τοποθετήσεις της.

Στην Ελλάδα του 2020 ο σεξισμός καλά κρατεί ακόμα και για Προέδρους και πρώην υπουργούς. Μπορεί να ανήκω στη Νέα Δημοκρατία αλλά – και ως πατέρας τριών κοριτσιών – εξοργίζομαι να βλέπω ανήθικες επιθέσεις εναντίον γυναικών οι οποίες υποκαθιστούν την πραγματική πολιτική.

Όταν η αξιωματική αντιπολίτευση παρουσιάζει το οικονομικό της πρόγραμμα και αντί να γίνει συζήτηση για τις (ουτοπικές) προτάσεις της, μια τεράστια μερίδα του τύπου ασχολούνται με μίνι φορέματα πρώην υπουργών, τότε υπάρχει πραγματικό πρόβλημα.

Και όσοι δεν το βλέπουν πρέπει να ξανά κοιτάξουν προσεκτικά. Η πρόοδος που ονειρευόμαστε ξεκινάει από το ήθος, την ποιότητα και την ευπρέπεια του δημόσιου διαλόγου»

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
  1. Μαύρη Τουλίπα λέει

    Εγώ για σου πω την αλήθεια και με μπικίνι να τις έβλεπα, και άβαφη την ρίζα δεν θα έδινα σημασία. Σημασία δίνω στο δούλεμα που μας ρίχνετε όπως ότι επιδοτήσατε τους μακροχρόνια ανέργους

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr