Με επιτυχία η εκδήλωση «μέτρησης καυσαερίων» στα Τρίκαλα

0 605

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Τρίκαλα η εκδήλωση Ελέγχου των Ρύπων του αυτοκινήτου που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Συνεργείων και επισκευών μηχανημάτων.

Η εκδήλωση έγινε στην πλατεία των Τρικάλων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και καταγράφηκαν αρκετά αυτοκίνητα ώστε να βγει ένα καλό αποτέλεσμα σχετικά με τους ρύπους στην ατμόσφαιρα που προέρχονται από τα οχήματα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρόεδρος του τμήματος Μεταποίησης του Επιμελητηρίου Τρικάλων ,κ. Χρ. Ζαραμπούκας ο οποίος  χαιρέτησε παλιούς και νέους επισκευαστές αυτοκινήτων καθώς εκεί επιμελητηριακά ανήκουν τα συνεργεία.

Τα μέλη του συνδέσμου  βρίσκονταν  εκεί πρόθυμοι και παρείχαν πληροφορίες  για την «οικολογική» χρήση των αυτοκινήτων , προσφέροντας  καφέ και οικολογικές τσαντούλες.
Ο Πρόεδρος του συλλόγου Στέφανος Καρακώστας καθώς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου,που παραβρέθηκαν στην όμορφη αυτή και ξεχωριστή εκδήλωση Σωτηρίου Κωνσταντίνος, Καλύβας Βάιος, Γατσάς Γιάννης, Μπουτζιώλης Βασίλειος Μαρκάτας Βησσαρίων, Κίσκος Σωτήρης και  Βερβεράς Αριστειδη απέστειλαν ευχαριστήριο λέγοντας σχετικά :

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους μας και τους συνδιοργανωτές μας, την Περιφερειακή Ενότητα
Τρικάλων, το Δήμο Τρικκαίων, την Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων καθώς και την Κλαδική ομοσπονδία μας ΕΟΒΕΑMΜ που μας δίνουν την δυνατότητα να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι για ένα καλύτερο αύριο. Θα ήταν παράλειψη να μην εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας και στους γενναιόδωρους χορηγούς ,ΤΑΒΕΡΝΑ ΙΑΝΘΟΣ, Καφέ EXCELSIOR, Νερά Νέο-Ιαπωνική ΧΡΙΣΤΑΚΟΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ , που μας έδωσαν την δυνατότητα να υλοποιήσουμε την εκδήλωση που οραματιστήκαμε την ημέρα αυτή. και ελπίζουμε να είναι φέτος η αρχή ενός
θεσμού που θα βοηθήσει έστω λίγο, στην αποσυμφόρηση της περιβαλλοντικής μόλυνσης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr