Κορονοϊός: Sold out σε ξενοδοχεία που μετέχουν στο πιστωτικό πρόγραμμα για τουρίστες Credit Hotel

0 1.522

Μέσα στην πανδημία του κορωνοϊού, η οποία έχει πλήξει σοβαρά τις παγκόσμιες οικονομίες και κατ’ επέκταση τον τουρισμό, ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο συσπειρώνονται προσπαθώντας να βρουν τρόπους διατήρησης της ρευστότητάς τους.

Ένας τέτοιος τρόπος είναι το πρόγραμμα Credit Hotel, μέσω του οποίου ανεξάρτητα ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο εκδίδουν πιστωτικά, ώστε οι πελάτες τους να απολαύσουν τις υπηρεσίες τους αργότερα και παράλληλα να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις στην προσπάθεια υποστήριξης του προσωπικού τους. Τα εν λόγω πιστωτικά πωλούνται με σημαντική έκπτωση, ενώ η ταξιδιωτική πλατφόρμα Porter & Sail που φιλοξενεί το διαδικτυακό κατάστημα, δεν λαμβάνει καμία αμοιβή για τις υπηρεσίες της.

Μέσω του διαδικτυακού καταστήματος, Credit Hotel , οι ταξιδιώτες αγοράζουν πιστωτικά για 19 ξενοδοχεία που συμμετέχουν μέχρι στιγμής στο πρόγραμμα, σε Ιταλία, Αγγλία, Αμερική, Μεξικό, Αφρική και Ταϊλάνδη. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν παραδείγματα ξενοδοχείων όπως το Akyra Beach Resort Hotel στο Πουκέτ, που είναι ήδη sold out. Τα πιστωτικά μπορούν να αγοραστούν απευθείας μέσω του ιστότοπου της εταιρείας σε δύο διαφορετικά επίπεδα: Πιστωτικά αξίας 120 δολαρίων εξαργυρώσιμα αργότερα για 150 δολάρια και πιστωτικά αξίας 200 δολαρίων, εξαργυρώσιμα σε δεύτερο χρόνο για 300 δολάρια. Επισημαίνεται ότι οι ταξιδιώτες δεν χρειάζεται να ορίσουν ημερομηνίες ή δωμάτια, απλά να καταθέσουν τα χρήματα στο ξενοδοχειακό «χρηματιστήριο».

Για τους ταξιδιώτες, αυτό σημαίνει μια καλή ευκαιρία για τις μελλοντικές διακοπές των ονείρων τους και για τα ξενοδοχεία, την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ρευστότητα εν μέσω κορωνοϊού, όπου οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί έχουν εκμηδενίσει τα ταξίδια.

tornosnews.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr