Καλαμπάκα: Ανακοίνωση για εργασίες στο δίκτυο φυσικού αερίου

0 844

Για εργασίες στο δίκτυο φυσικού αερίου στην Καλαμπάκα έχουν αποφασιστεί οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων.:

Α) Την επιβολή των κάτωθι κυκλοφοριακών ρυθμίσεων την Πέμπτη 14/05/2020 και κατά τις ώρες 07:00 ́ έως 15:00 ́ των ημερών αυτών, ήτοι προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Κονδύλη και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της

διασταύρωσης με την οδό Βλιώρα έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Ράμμου, στην πόλη της Καλαμπάκας του Δήμου Μετεώρων.

– Επιπλέον, σε σημεία όπου απαιτείται, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από εναλλακτικές – παρακαμπτήριες οδούς, σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων ή την προς τούτο υπάρχουσα σήμανση, καθώς επίσης σύμφωνα και με τις υποδείξεις του συνεργείου εκτέλεσης εργασιών και την
σήμανση που θα τοποθετηθεί εκ μέρους αυτού.

– Με μέριμνα και ευθύνη των εκτελούντων τις εργασίες, σε συνεννόηση με το Α.Τ. Μετεώρων να τοποθετηθούν κατά περίπτωση οι ανάλογες πινακίδες σήμανσης, αναγγελίας κινδύνου κ.λπ.

– Η παρούσα απόφαση είναι προσωρινή και ισχύει μόνο, από την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και την τοποθέτηση της σχετικής κατά τα ανωτέρω σήμανσης για το προειρημένο χρονικό διάστημα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr