Καιρός: Σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας και ανομβρία

0 969

Για την Παρασκευή, 8-5-2020 προβλέπεται καλός καιρός, αίθριος σ’ όλη τη χώρα, εξαίρεση τα Δωδεκάνησα και η Κρήτη με συννεφιά και λίγες βροχές τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Άνεμοι, Βοριάδες, στα πελάγη 5-7 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στην ηπειρωτική Ελλάδα από 6 έως 25 και στις νησιωτικές περιοχές από 12 έως 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια, οι άνεμοι το πρωί Βοριάδες, το απόγευμα Νοτιάδες 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 10 έως 23 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια, άνεμοι Βοριάδες 3-5 Μποφόρ και θερμοκρασία από 12 έως 24 βαθμούς.

Σάββατο, 9-5-2020
Καλός καιρός σ’ όλη τη χώρα, αίθριος με λίγη συννεφιά. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες είναι πιθανές στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Κυριακή, 10-5-2020
Καλός καιρός σ’ όλη τη χώρα με ηλιοφάνεια και τοπική συννεφιά το απόγευμα στα βόρεια ορεινά. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες είναι πιθανές στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι Νοτιάδες 4-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία σε άνοδο.

Δευτέρα, 11-5-2020
Καλός καιρός, αίθριος και ζεστός σ’ όλη τη χώρα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα αναμένεται τις νυχτερινές και πρωινές ώρες, καθώς και μεταφορά Αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι Νοτιάδες, στα πελάγη 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο.

Τρίτη, 12-5-2020
Καλός καιρός, αίθριος με λίγη συννεφιά, σ’ όλη τη χώρα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα αναμένεται τη νύχτα και το πρωί, καθώς και μεταφορά Αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι Νοτιάδες, στα πελάγη 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα, με πιθανές μέγιστες τιμές στους 32-33 βαθμούς.

του Μετεωρολόγου Μιχάλη Σιούτα

makthess.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr