Εθιμοτυπικές επισκέψεις του νέου Δ.Σ. του συλλόγου «Μετεώρων Λιθόπολις» σε Μητροπολίτη και Δήμαρχο

0 874

Tο νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» είχε την χαρά και την ευλογία συνάμα να επισκεφθεί στο γραφείο του τον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κκ.Θεόκλητο με τον οποίο και είχε μια γόνιμη συζήτηση.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ ζήτησαν την ευλογία του Σεβασμιωτάτου για την ευόδωση των πρωτοβουλιών του Συλλόγου, τον ευχαρίστησαν προσωπικά για την στήριξη και συνεργασία του και τον ενημέρωσαν για τις διεξαχθείσες αρχαιρεσίες και τον νέο προγραμματισμό δράσεων για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Στην συνέχεια, το νέο Δ.Σ επισκέφθηκε στο γραφείο του τον Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρο Αλέκο, συνάντηση στην οποία παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γεώργιος Θώμος. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο και στο πρόσωπό του όλες τις προηγούμενες Δημοτικές αρχές για την πολύχρονη και αποδοτική συνεργασία με τον Σύλλογό μας, τονίζοντας ιδιαίτερα το πόσο σημαντική είναι η αγαστή συνεργασία με τον Δήμο της πόλεώς μας. Επιπλέον, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τις μελλοντικές δράσεις ενώ ως ενθύμιο της πολυετούς συνεργασίας Συλλόγου και Δήμου Μετεώρων του επεδόθη αναμνηστικό δώρο.

Το Δ.Σ ευχαριστεί θερμά τόσο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητο όσο και τον Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρο Αλέκο για την άμεση ανταπόκρισή τους και την ευκαιρία της συνάντησης μαζί τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr