Διευκρινήσεις σχετικά με την παραίτηση ΦΙ.ΣΥ.ΚΑ. από την πενταμελή Επιτροπή παρακολούθησης προγράμματος διαχείρισης των αδέσποτων ζώων

1 1.280

Κατόπιν του θορύβου που δημιουργήθηκε σχετικά με την δήλωση παραίτησης του Φιλοζωικού Συλλόγου Καλαμπάκας (ΦΙ. ΣΥ. ΚΑ.) από την πενταμελή Επιτροπή παρακολούθησης προγράμματος διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, οφείλω ως Πρόεδρος του Συλλόγου, καταρχήν να διαχωρίσω δημόσια τη θέση μου και να δηλώσω ότι από την πενταμελή Επιτροπή αποχωρώ ο ίδιος προσωπικά και παραχωρώ τη θέση μου σε νέο μέλος του συλλόγου που θα με αντικαταστήσει και θα αναλάβει τα καθήκοντα εκπροσώπησης του Συλλόγου εντός της Επιτροπής εφόσον κάποιο το επιθυμεί.

Ο λόγος που η επιστολή υπεγράφη σαν ΦΙ.ΣΥ.ΚΑ. είναι γιατί μέχρι την προηγούμενη μέρα της κατάθεσής της, είχα τη σύμφωνη γνώμη –τουλάχιστον προφορικά- και του Αντιπροέδρου Αδάμου Παναγιώτη, ο οποίος επισης συμμετείχε στην επιτροπή και καθώς με την αποχώρηση και των δύο μελών στην ουσία η επιτροπή θα έμενε χωρίς συμμετοχές από τον ΦΙ.ΣΥ.ΚΑ. (Η πενταμελής επιτροπή αποτελούνταν από έναν κτηνίατρο, έναν εκπαιδευτή, δύο μέλη του συλλόγου και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο.)

Στα πλαίσια της ενέργειας αυτής καλώ δημόσια όλα τα μέλη του Συλλόγου καθώς και νέα μέλη που θα ήθελαν να εγγραφούν και να συμμετάσχουν, σε διαδικτυακή συνέλευση (λόγω των μέτρων καραντίνας) που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 19:00 κατά την οποία θα οριστεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με διαδικασία που ορίζεται από το καταστατικό του Συλλόγου.

(Για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής της τηλεσυνέλευσης  μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω της Σελίδας μας στο facebook ή με την Γραμματέα του Συλλόγου στο τηλέφωνο 6979002776 ή στο email: velgazer@yahoo.com)

 

Ο Πρόεδρος

Μιχάλης Γαβράς

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
  1. Κτενας Χρηστος λέει

    ΔΗΛΑΔΗ κυριε Γαβρά για τα υπολοιπα αναγραφωμενα της 1ης επιστολής παραίτησης που αποστείλατε ως ΦΥ.ΣΙ.ΚΑ ειχαν ενημερωθεί και συμφώνησαν τα άλλα Μέλη ?
    Κτενας Χρήστος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr